cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şuan için bütçem yok

(Topic created on: 09-30-2023 10:27 PM)
333 Views
kemalyildiz21
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sevgili arkadaşlar galaxy watch 4 classic alacak bütçem var sizce alayım mı? Yoksa 1 yada 2 ay bekleyip galaxy watch 6 classic 47mm almak mı mantıklı?

10 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 watch 5 pro veya watch 6 clasik. Farketmez sadece watch 6 clasik bi tık 1mm büyük
Giyilebilir Cihazlar
Bence watch 6 almak daha mantıklı ,bende aldım çok memnunum
Bhkc
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Benim dusuncem;
4 -5 ve en son 6 classic kullanıcı olarak söylüyorum. Çok bariz farklar yok. Ve 4 e gelen son güncelleme ile cihaz sahlanmis durumda. Evet 6 sarj ve hızlı olarak bir tık daha iyi ve kadran daha geniş ama bunlar 4 almamak için engel değil.
kemalyildiz21
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aşırı kazasız kaldım galaxy watch 46mm kullanıyorum gayette memnunum pilsen vesaire ama 5 yıl oldu artık bir değişiklik istiyorum açıkçası
Bhkc
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam işin özü bütçeniz varsa tabi ki watch 6 modelleri tercih edin. Ama 4 alırsanız da 6 almadiginiz için pişman olmazsınız. 👍🏼
0 Likes
kemalyildiz21
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tek **bleep** olarak 4 te ateş ölçme Özelliği yok diye biliyorum ha birde ekran **bleep** falan olur herhalde
0 Likes
Bhkc
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yorumunuz bleep şeklinde olduğu için çok anlayamadım hocam. 4te de sanırım var fakat fakat bölgeye göre değişiklik gösteriyor diye biliyorum. Tam emin değilim. Ateş ölçer özelliği hiç kullanmadım ve kullanacağımı dusunmuyorum. Ekran farklı yazdınız sanırım. 'Bleep' olarak cevirilmis .Çok mucizevi bir **bleep** yok. Sormak istediğiniz soru varsa cevaplandirabilirim.
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben akıllı saatlere şimdiye kadar hiç yanaşmadım önümüzdeki aylarda watch 5 pro veya 6 classic 47mm almayı düşünüyorum.siz 5 yıl kullanmışsınız bu kullanım sürecinde cihazın bataryası çok yıprandı mı? Yani bu kadar para veriyoruz iki yıl sonra batarya kasmalar falan umarım cihaz kendini çok salmaz sizde nasıldı bu durum.
kemalyildiz21
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İnanın hala 2 günü zorluyor