Original topic:

now brief i sevemedim

(Topic created on: 10-05-2025 10:37 PM)
271 Views
pennysparkle
Active Level 3
Options
Galaxy Z

z flip 6 telefonum one ui 8 güncellemesi aldı, herkesin konuştuğu now brief özelliğinin geldiğini gördüm ve 1 hafta boyunca denemek istedim ama pek işe yarar bulamadım tabi yeni geldiği için daha gelişmemiş olabilir ilerki güncellemelerde başka eklemeler yaparlarsa güzel olur ama şuan ben kendim için yararlı bulmadım ve kullanmıyorum, başka kullanmayan var mı?

4 Comments
s24_s23fe
Active Level 8
Galaxy Z
Kapattım gereksiz yere pil tüketiyor
androkem91
Active Level 4
Galaxy Z
Çünkü gereksiz çöp.
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy Z
A56 da now brief neden gelmedi dedim bende 😂 now bar daha iyi 😊
0 Likes
Mutare
Active Level 5
Galaxy Z
Belirli bir düzen içindeyseniz ona göre öneriler oluşturuyor. Gününüzü takvime planlıyor musunuz takviminize göre bir öneri oluşturur her gün gittiğiniz yolun trafik bilgisini verir dinlediğiniz müziklere ve izlediğiniz videolara göre öneri oluşturur vs vs hayatını belirli bir düzene oturtmuş ve o rutini takip etmek için telefonunu kullanan insanlar için kolaylık olsun diye telefonlarına ekledikleri her şeyi tek bir yerden kontrol etsinler diye arayüz yapmışlar. Betadayken pek gelişmiş değildi görüyorum ki şu an fazlasıyla gelişmiş ve entegrasyon sağlanmış. Bu özellik belirli iş kollarını icra eden mimarlar iş insanları belirli bir alanda danışmanlık sağlayan kişiler için kullanışlı bir özellik onun dışında standart bir kullanıcının bu özelliğe ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum.