cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z serisi alınır mı?

(Topic created on: 11-08-2024 08:04 PM)
597 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy Z

Bi ara z serisini kullanıp denemeyi çok fazla istiyorum fakat katlama sıkıntısı var sizce değer mi parasına?

image

image

Ekran koruyucuyu çıkarmak ne kadar mantıklı sıkıntı olur mu her yıl ekran koruyucuyu değiştirmek mi lazım?
56 Comments
bur_china
Expert Level 5
Galaxy Z
Boşver usta ne yapacan çok para .. katlanır tel nihayetinde ekranda katlandikca hasar olma durumu var ne kadar kalitelide olsa riski diğerlerine nazaran yuksek..s serisi güzel birsey patlat gitsin..çok paran varsa zevkine kullanma telefonu bu..🙋
Galaxy Z
Kendileri katlanınca fiyatta katlanıyor maalesef hocam 🥲
bur_china
Expert Level 5
Galaxy Z
Aynen öyle ..vala dediğim gibi üstad paran varsa al..ama işte ekrana birşey olma durumu biraz daha yüksek..ben valla param olsada almam şahsım adına konuşayım.ultra serisi alırım daha iyi..
Galaxy Z
Ya bi yönden tablet + telefon daha mantıklı geliyor bi yönden de z fold 6.
bur_china
Expert Level 5
Galaxy Z
Bence tablet +telefon😊🔥
Galaxy Z
S9fe düşünüyorum şu **bleep** tabletim çok yavaşladı maalesef. Bilgisayar ve telefon işimi görüyor. Tablet değiştireceğim işte bu yüzden ders falan çalışmak için istiyorum aslında. Note 8.0ım efsaneydi ama eskidi ne yazıkki ve açılmıyor da şarj soketi veya batarya bozuk duruyor altımda işte.
Galaxy Z
S9 FE olmasada Tab S6 lite 2024 olur verda kalemide var tam sana göre 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Şimdi çok parası olan illaki alır Ama dediğin gibi ekranlarında Problem olma riski çok fazla problem yaşayan da olmuştur yaşamayan da olmuştur tabii illaki ama neticede riskli
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Aynı fikirdeyim
bur_china
Expert Level 5
Galaxy Z
Saoal üstad 🙏😊 tertemiz bı tel ..bide tablet