Original topic:

Z fold 6 veya S24 ultra

(Topic created on: 11-11-2025 10:33 PM)
279 Views
Options
Galaxy Z

Halihazırda kullandığım S23 ten son derece memnunum fakat güncelleme desteği ve yeni telefonları deneyimleme amacıyla ilk başlarda S26 serisini beklemeyi düşünmüyordum sonrasında pek bir iyileştirme olmadığını görünce beklemenin mantıksız olacağını düşündüm bunun sonucunda ise bir arayışa girdim 

İlk başlarda S24 ultra şuan ki fiyatıyla bana son derece mantıklı gelmişti (s25 ultra nın kamera tipini ve tasarım anlamında ultra tasarımını yansıtmadığı için ve aynı telefonun kuzenimde de olmasından dolayı beni pek cezbetmiyor) sonrasında tablet ihtiyacını karşılayan S pen destekli Z fold 6 yı mantıklı buldum. Ama birkaç sorum var bu telefonla ilgili 

1. Samsung Tab serisi kalemleri her açıdan Z fold 6 için uyumlu mu?
2. Kılıf bulmak kolay mı? Orijinal kılıf mı almalıyım? 
3. Örneğin herhangi bir S veya Note serisi kalemleri üzerindeki tuş ile çalışır mı?
4. S23 ün hemen hemen bir günü çıkartan pilinin yanında ne gibi bir senaryo yaşarım 

S24 ultra mı? Yenilikçi bir Z fold 6 mı? 

kullanan arkadaşların yorumu önceliklidir.

ÖZET:

Kullanıcı, S23'ten memnun olsa da yeni bir telefon arayışında.

• S26'yı beklemek yerine S24 Ultra'yı düşündü ancak S25 Ultra'nın tasarımını beğenmedi.

• Şimdi ise S Pen destekli Z Fold 6'yı mantıklı buluyor ve bu telefonla ilgili kalem uyumluluğu, kılıf bulma, kalem tuş fonksiyonu ve pil ömrü hakkında soruları var.

• Kararsız kaldığı nokta S24 Ultra mı yoksa Z Fold 6 mı alacağı.

8 Comments
Çınar_X210
Expert Level 5
Galaxy Z
1. Tabii ki, Note 8 kalemi dahi hatta Tab S3 kalemi dahi uyumlu (diye biliyorum, belki de Fold diye değişebilir ama sanmıyorum.)
2. Orijinal alın bence.
3. Bence çalışır.
4. Daha büyük ekran olduğu için daha düşük bir süre alabilirsiniz hocam.
Ben olsam Z Fold 6 alırdım.
Çınar_X210
Expert Level 5
Galaxy Z
Hocam Samsung'un resmi kaynağına göre; Z Fold6 için sadece Samsung'un belirlediği kalemler (S-Pen Pro vb.) Çalışırmış, yani ekstradan kalem almak gerekiyor. 😊
Galaxy Z
Z fold 6 alırsam zaten ekstra bir kalem düşünüyorum S pen pro fiyatını bilmiyorum ama bir kılıf ve kaleme 5 6 bin tl çok fazla diye sormuştum
Çınar_X210
Expert Level 5
Galaxy Z
Anladım, bildiğim üzere kalem 3.399TL idi hocam.
Ama bir kaç ay önce öyleydi tabii. 😊
rcparda
Active Level 8
Galaxy Z
2022 den beri z fold serisi kullanıyorum. Eğer bir meslek profesyoneli değilseniz iç ekranı not çizim gibi işlerde kullanmayacaksanız boşuna almayın. Alışması zor ve pişman olan çok oldu çevremde. Ben mühendis olduğumdan not tasarım ve projelerim için kullanıyorum memnunum fazlasıyla.
Galaxy Z
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Ben üniversite öğrencisiyim. Yanımda defter veya tablet taşımak benim açımdan her zaman iyi olmuyor, o yüzden Z Fold 6 düşündüm. Yanımda sadece telefonu taşıyarak not almak bana daha avantajlı geldi. Fold yerine bir tablet alacak olsam uygun fiyatlı bir tablet alabilirim, S10 FE gibi. Aynı zamanda bölümümde grafik çizme vesaire ağırlıklı olduğu için hem çizim hem not almak işime yarayacaktır diye düşünüyorum.
0 Likes
rcparda
Active Level 8
Galaxy Z
O zaman alabilirsiniz. Dediğim gibi alışması bir tık zor. Alıştıktan sonra başka telefonları bir daha almazsınız elinize
0 Likes
Galaxy Z
kalem ihtiyacını nasıl gideriyorsunuz? kullanıyor musunuz?
0 Likes