cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z Fold 7 Nasıl Olacak ?

(Topic created on: 02-05-2025 10:05 PM)
124 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy Z

Bu konuyu çok merak ediyorum, çünkü Fold serisine geçmek istiyorum, şuan S24U kulanıyorum.

W25, yani: Fold Se sürümü, Fold 6'dan çok daha iyi bir deneyim sunuyordu, W25 ile aynı cihaz olma ihtimali var mı ?
 Bu sene S25'te sadece işlemciyi değiştirip aynı telefonu sattılar, W25'in işlemcisini değiştirip tekrar satışa sunmazlar umarım.

Bir diğer ilgimi çeken konu ise: 6.5 inç ekranda da kameranın gizlenmesi ya da kaldırılması, zaten peki bir işe yaramıyor, daha güzel bir görüntü için gizlenebilir ya da direkt kaldırılabilir.

S25 serisinde saha ince batarya kullanılmıştı aynı 5000 mah batarya kullanılırsa çok daha rahat olacağım, S24 Ultra'nın batarya performansı mükemmel, aslında Fold 6'nın küçük ekranıyla aralarında muazzam bir **bleep** yok fakat 5000 mah kullanılırsa ve yeni ekran teknolojisiyle çok daha iyi bir pil deneyimi sunabilir. (W25 te farklı bir panel kunanılmıştı.

S26 serisinde kameralarının ekran altıma gizleneceği iddia ediliyor, eğer öyle olacaksa muhtemelen ilk bunu Fold 7 de görebiliriz ve umarım da görürüz.

Fold serisine geçmek istiyorum çünkü normal telefon deneyiminin dışına çıkmak istiyorum, yılardır aynı şeyleri kulanıyoruz, büyüyorlar, daha iyi oluyorlar ama aynılar. Fold serisinde ise gizlenmiş kamera, katlanabilirliği v.s daha yeni teknolojiler sunuyor ve farklılık yaratıyor ayrıca buna sahip olmanın ayrı bir havası olduğunu belirtmek isterim.

6 Comments
Galaxy Z
Muhtemelen qualcomm snapdragon 8 elite koyarlar daha ince çerçeve ve daha sağlam bir yapısı olur
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy Z
W25 İle Fold Se Ayrı Modeller
Galaxy Z
Kod adını bilmeyenler için Fold Se dedim, bazıları Fold Se yi Samsung'un online mağzasındaki özel sürümü olan Fold 6 sanabilir.
Galaxy Z
Tavsiye etmem katlanır cihazlar sıkıntılı s24 ultradan geçmek çok saçma olur katlanan yerdeki iz insanı deli ediyor hele arıza verirse garanti bittiyse çok pahalı oluyor tamiri
0 Likes
Galaxy Z
Fold 5 için iz meselesi doğru ama Fold 6 iz beli olmuyor ekran açıkken ve pek hissetmiyorsunuz, 7 de daha iyi olacaktır. Sıkıntı kısmında ise kronik arızalara dair saha detaylı bil verebilirseniz çok mutlu olurum iyice araştırayım.
0 Likes
Galaxy Z
Hocam bize tamire geliyor özellikle flip katlama mentesesei dağılıyor ekran katlama yerinde izler çok gördüm sanki darbe almış gibi bide yazil8msal sıkıntıları var 6.1.1 katlanır yerdeki 90 derece katladığımız da kamera kullanıp alt ekranıyla çekim yapabiliyorsun ama bazen kafayı yiyor