cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z Flip6/Fold6 Mayıs Güncellemesi Hindistana Geldi

(Topic created on: 05-20-2025 02:42 PM)
215 Views
D_n_z
Expert Level 5
Options
Galaxy Z

image

11 Comments
Danteey
Active Level 4
Galaxy Z
Mantıklı, adamların 1.4 milyar nüfusu var 😂
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy Z
Piyasaya yön veriyolar😂
Danteey
Active Level 4
Galaxy Z
Gerçi A serisini orada köyün zenginleri yada elit aileler alabiliyor 😂 Durum biraz sıkıntı
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy Z
Muhtar ve azaları ve toprak agalari felan mı alabiliyor orda A serisini 😮
Danteey
Active Level 4
Galaxy Z
Ahahahah evet 😂 oradaki telefoncunun millet telefon alırken paylaştığı videolar vardı sosyal medya hesabında görmüştüm eline kapalı kutu sıfır Galaxy A06 alan adamı 10 kere videoya çekiyorlar hayırlı olsun diyorlar mutluluk gözyaşları döküyor adamlar 😂 ekonomik durum fena sıkıntı anlaşılan
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy Z
Hocam ciddimisin 😂😂😂 s25 ultrayi kim kullanıyor orda Yada kullanabilen var mi
Danteey
Active Level 4
Galaxy Z
Yok en fazla Galaxy A55 alanı gördüm onada baya ikramda bulundular, hindistanlılar yorum yapıyordu videoya " Bu adam ne iş yapıyor bu telefonu nasıl alabildi araştırılsın " gibisinden 😂 çeviriden bakmıştım.
Genelde aldıkları telefonlar marka vermem doğru olmazda Türkiyede satışı bile olmayan adını ilk defa duyacağın suriyeden gelme telefonlar.
Türkiyede satışa çıksa o telefonlar sanırım 3000 ₺ bandında olurdu
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy Z
Hocam sen neler diyosun ilk defa duydumm 😂😂😂 bu hint dizilerindeki zenginler gerçek değil mi şimdi ben oraya iphone 16 pro max ile gitsem bana nasil yaklaşırlar acaba😂😂😂
Danteey
Active Level 4
Galaxy Z
Orada beyaz tenlilerin hepsini hollywood yıldızı sanıyorlar resim falan çekiliyorlar, elinde güzel bir telefon varsa ya gasp edilirsin ya resim çekerler başka şık yok 😂
Ve malesef oraya giden bazı kadın Amerikalıların veya avrupalıların azımsanmayacak şekilde tacize uğradığını videolardan ve forumlardan gördüm