cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Mesajlar sohbet uygulaması kayıt sorunu

(Topic created on: 02-12-2024 10:39 AM)
724 Views
OnurYlmz
Active Level 4
Options
Galaxy Z
Samsung Mesajlar uygulamasında RCS kullanabilmek için sohbet servisine kayıt olamıyorum. Denediğimde "kaydedilemedi" yazıyor. Zaten Google mesajlar uygulaması da güncellenmiyor. SMS uygulamaları sorunlu
12 Comments
Galaxy Z
Türk Telekom kullanıyorsanız TT desteklemiyor
0 Likes
OnurYlmz
Active Level 4
Galaxy Z
Vodafone kullanıyorum. Telefonu SMS uygulamalarından soru lar nedeniyle 2 kere sıfırladım ama olmadı.
0 Likes
Galaxy Z
Şu ayarı yaptınız mı Ayarlar - bağlantılar - diğer bağlantı ayarları - gelişmiş mesajlaşma Ayrıca Hiya servisine kaydolmanız gerek önce 1707727867075.jpg
0 Likes
OnurYlmz
Active Level 4
Galaxy Z
Benim telefonum galaxy z fold 4. Baktığımda gönderdiğiniz fotoğraftaki ayarlar benimkinde bulunmuyor.1707728179289.jpg
0 Likes
Galaxy Z
Hiya servisine kaydeoldunuz mu Ayrıca karşı tarafında rcs aktif olması gerek
0 Likes
OnurYlmz
Active Level 4
Galaxy Z
Uyarınız üzerine telefon uygulamasında ayarlarda arama kimliği ve spam koruma kısmından kaydoldum. Ama hala olmadı. Yine de yardımınız için teşekkür ederim.
0 Likes
Galaxy Z
Rica ederim Bir de sms ayarlarında sohbet ayarlarından ayar açıkmı kontrol edin Cihazını yeniden başlatın bir süre sonra aktif olabilir1707728792597.jpg
0 Likes
OnurYlmz
Active Level 4
Galaxy Z
Bende ayarlar şu şekilde görünüyor. Sohbet ayarlarına tıkladığımda aşağıda kaybolsun mu diye soruyor. Kayıt olmak istediğimde mesaj uygulamasının ana sayfasına dönüyor ve aşağıda "Kaydedilemedi" yazan bir yazı hemen görünüp kayboluyor.1707729148164.jpg1707729148189.jpg
0 Likes
Galaxy Z
Öncelikle sizin telefon modelinizin rcs destekliyor olması gerek Bununla ilgili şu linke bakabilirsiniz İlk görselde olduğu gibi tel no ile operatöre kaydolmak gerek Operatörünüzü arayıp daha ayrıntılı bilgi olmanız ve cihaz desteğini öğrenmeniz yerinde olur uzuktan erişimle ayar da yapabilirsiniz Ayrıca rcs Google ın hizmeti olduğundan Google mesajlar uygulamasından daha verimli sonuç alabilirsiniz https://www.vodafone.com.tr/servisler/chat
0 Likes