Original topic:

Pil bilgisi normalmi

(Topic created on: 10-23-2025 01:55 PM)
510 Views
Asilemflip6
Active Level 6
Options
Galaxy Z

image

image

Ya sizce normalmi yarım gün çıkarıo sadece çıldırmak üzereyim cumartesi günü servise götüreceğim sizce ne derler yada ne yaparlar daha 10 ay oldu alalı
30 Comments
Galaxy Z
Aramada çok şarj yemiş ne kadar süre telefonda konuştunuz? 10 ayda %5 biraz fazla bir düşüş gibi
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Z
Evet bence de
0 Likes
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy Z
Aramada toplasanız bugün konuştuğum 30 dakika bile değil telefon sürekli şarjı yiyor gece mobil veri wifi kapalı 10 15 şarj yiyor
0 Likes
Galaxy Z
Servise verin bu normal değil. Tamam pili küçük de S24 ve S25 de aynı kapasitede
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy Z
Değişim bile istemiyorum telefondan çok soğudum çok pişmanım aldığıma
0 Likes
Galaxy Z
Anlıyorum yine de servise götürün pil değişimi için zorlayın sonrasında bütçe de varsa bu telefonu satıp başka bir telefona geçmeyi düşünebilirsiniz
Asilemflip6
Active Level 6
Galaxy Z
Pili değil direk cihazı iade ettiricem gerekirse mahkemeye veririm paramla rezil oldum
0 Likes
Galaxy Z
O süreçleri pek bilmiyorum ama 10 ayda iade kabul ederler mi bilmiyorum. Cihaz kusurlu bulunursa o zaman olabilir
srdrdmrl77
Expert Level 2
Galaxy Z
10 ayda hergün 1 kere şarja taksanız ortalama 300 döngü etmesi gerek, sizin 69 gün fazlanız var. 1 yılda yapmanız gerek şarj sayısını 10 ayda yapmışsınız ve pili yormuşsunuz. Pillerin şarj döngüsü ortalama 2000 dir. Siz buna çabuk gelirsiniz 😊. Pilin ömrü %95 görünüyor. Çok normal çünkü pilinizi yormuşsunuz.