cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI 7 yi 6.1 e düşürmek istiyorum

(Topic created on: 2 weeks ago)
230 Views
cokzekibirisi
Active Level 1
Options
Galaxy Z

Merhabalar eminimki dediklerimi yaşayan yada yaşayacak olanlar vardır beni iyi dinlemenizi istiyorum .samsung z flip 3 kullanıcısıyım oneui 7 güncellemesi geldi güncelledim zaten telefonum katlanabilir olduğu için şarjı hızlı bitiyordu ama gincellemeden sonra telefonumu TAM TAMINA 7 SEFER ŞARJA TAKTIM artık yeni arkadaşım priz oldu ve bir tabletim var samsung s 9 fe plus aldığımdan beri çok memnunum günde sadece 1 bölüm dizi izliyordum ve şarjım 2 hatta 3 gün giderken gün sonuna zor denkleştiriyorum tabletiminde aynı şekilde one ui 6.1 e düşürülmesini istiyorum ve mümkün olduğunca hızlı bir şekilde gerçekleşmeaini istiyorum ben yanımda powerbank taşımak zorunda değilim eğer bu durum bir güncellemeyle son bulmazsa apple a geçmek zorunda kalacağım 

3 Comments
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy Z
Stock rom atmanız lazım
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy Z
Resmi yollarla mümkün değil diye biliyorum. Ancak odin ile Rom atabilirsiniz.
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy Z
Bu güncelleme çıkalı ve sorunları konuşula konuşula eskiyeli aylar oldu Herkesin bildiği bir konuyu yeni keşfetmiş gibi dramatize etmeye gerek yok

Ama sen gerçekten uçmuşsun Günde 7 kez şarja takmak nedir Telefon değil delik bir kova kullanıyor olsan anca o kadar hızlı boşalır O batarya değil senin abartma yeteneğin tükenmiş

Gelelim o meşhur tablet meselesine Masal anlatır gibi 1 bölüm dizi izliyorum eskiden 3 gün gidiyordu şimdi zor 1 gün diyorsun O bir bölüm dizi izlenirken arka planda kaç uygulama güncelleme yapıyor ekran parlaklığı sonuna kadar açık mı eski kullanım alışkanlığınla şimdiki bir mi ekran süresi denen şeyden haberin var mı Hiçbir bilgi yok

Tek bildiğin dizi izledim şarj bitti Bu bir arıza tespiti değil bir yakarıştır Teknik veri sunmadan yaptığın şikayetin çöp değerindedir

Ne tesadüftür ki iki cihazda da aynı felaket yaşanıyor Bu durum sorunun güncellemede değil cihazların ne olduğunu ve nasıl çalıştığını anlamayan kullanıcıda olduğunu kanıtlıyor Apple'a geçmekle bu zihniyet değişmez sadece sorunu başka markaya taşımış olursun