Original topic:

Gelmeyen guncellemeler can sıkıcı

(Topic created on: 04-08-2026 12:01 AM)
261 Views
caca2610
Active Level 1
Options
Galaxy Z
S26u cikti yeni android surumle vs , fold 7 kullaniyorum hala ayni guncelleme ve yenilikleri goremiyorum ki telefon daha 6-7 ay oldu yani cikali. Gerçekten samsung pisman ediyor insani. Apple da iphone 13 pro ya ne geliosa 17 ye de geliyor ayni anda ve de. Bu kafayla samsung cok kaybeder musteri ki biri ben olcam galiba
7 Comments
İsimiz_yeni
Active Level 4
Galaxy Z
Bekle belki gelir
0 Likes
caca2610
Active Level 1
Galaxy Z
Cok bekleriz gibi 😊 berbat cidden samsung bu konuda huaweii bile cok daha ii guncellemede
Mutare
Active Level 7
Galaxy Z
Bir ara güncelleme için bu kadar çile çekmeye değmez sal Samsung'u sat git elma al kardeşim. Samsung dünyanın en kötü telefonu biliyor muydun? Bir sürü zırva özellikleri galaxy ai varmış o varmış bu varmış ben hepsini sildim cihaz s24+ bir tek bu panelde ai select var yetiyor. Neymiş yapay zeka çok kötü. 9yzNOJcjiS.png
0 Likes
caca2610
Active Level 1
Galaxy Z
Bos yapma. O kdr para veriliyorsa tabiki son verisyondaki ozellikleri istiyoruz. Kullanmadigin icin galiba 26u serisini fikrin dahi yok gelmis bos atiosun. Bence sen git bi 3310 fln al belliki adaptasyon sorunun var
0 Likes
Mutare
Active Level 7
Galaxy Z
Doğrudur. Yakında hepimiz 3310a geçeriz böyle giderse. 😊😊 Moderatörler gönderi yorumlarını kapatmamış ilginç. 😮😮😮
0 Likes
EKMEKCİ
Active Level 3
Galaxy Z
Samsung notun ilk telefonu ile başladım bütün modellerini kullandım şu an s25 ultra kullanıyorum bu güncelleme olayı samsung da sıkıntı
0 Likes
Mutare
Active Level 7
Galaxy Z
Bu gönderinin yorumlarını artık kapatın.
0 Likes