Original topic:

Galaxy z fold 7

(Topic created on: 09-10-2025 11:40 PM)
351 Views
YusufKececi
Active Level 5
Options
Galaxy Z

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar 1 ay kadardır z fold 7 almayı düşünüyorum ama özellikleri (batarya , hızlı şarj) hala çok geride şu an s23 ultra kullanıyorum zaten işlemci ve ekran hariç çoğu özellik aynı almaya değermi sizce yoksa 1 2 sene daha s23 ultra ile davammı? Şimdiden fikriniz için teşekkürler

15 Comments
priv
Active Level 10
Galaxy Z
😂😂😂 tabi onun menteşeleri dolap kapağı menteşesi zaten
XSUİT
Active Level 7
Galaxy Z
Aç kapa aç kapa yapa yapa ne olacak. Belirli bir süre zarfında mahfolacak. Bir dünya tamir masrafı görecek. Bana kalırsa garantiye bile girmez.
priv
Active Level 10
Galaxy Z
Yok öyle birşey arkadaşım. Bilmiyorsanız yorum yapmayın yada hakim olduğunuz konularda yorum yapın. Komik oluyor.
XSUİT
Active Level 7
Galaxy Z
Nesi komik ben sadece kendi fikrimi belirttim. Alan alır almayan almaz.
YusufKececi
Active Level 5
Galaxy Z
Evet malesef ki kullanıcı hatasına girer en güzeli s26 serisini beklemek bakalım ne kadar sıvayacaklar daha 😂
adoLy
Active Level 4
Galaxy Z
Tamamen beklentilerine göre alacağın deneyim değişir. S24 ultradan geçtim ben. S24 ultrayi kullandığım süre boyunca kalemini 5 kere kullanmamışımdır. Bu nedenle kalem desteği olmaması benim için sorun değil. Büyük ekranı iş için gün içinde aşırı işime yarıyor ve bu yüzden cihazı severek kullanıyorum. Bataryaya gelecek olursak boyutu küçük olsada optimizasyon çok iyi. Telefonu ilk aldığım zaman 5.5 saat civari ekran süresi alıyordum. Cihaz optimizasyonu tamamladiktan sonra kullanım türüme göre 8 saate varan ekran süreleri aldim. Ortalamaya da 6.5 saat diyebiliriz ki bu da gün içinde bana fazlasiyla yetiyor ve akşam yatana kadar sarj ihtiyacı duymuyorum