Original topic:

Galaxy z fold 7

(Topic created on: 09-10-2025 11:53 PM)
168 Views
YusufKececi
Active Level 5
Options
Galaxy Z

Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar 1 ay kadardır z fold 7 almayı düşünüyorum ama özellikleri (batarya , hızlı şarj) hala çok geride şu an s23 ultra kullanıyorum zaten işlemci ve ekran hariç çoğu özellik aynı almaya değermi sizce yoksa 1 2 sene daha s23 ultra ile davammı? Şimdiden fikriniz için teşekkürler

15 Comments
Galaxy Z
s26 serisinde kamera lensleri değişecek şubatı bekleyebilirsiniz
YusufKececi
Active Level 5
Galaxy Z
Kamera ile ilgili bir sorunum yok profosyonel kameram var zaten sony sadece batarya ve hızlı şarj önemli
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy Z
Değmez.
YusufKececi
Active Level 5
Galaxy Z
O zaman s23 ultradan davammı? 😊
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy Z
Devam dost. Boşa masraf edersin. Mutlu olmayacağın kesin. Ayrıca kanatlı kuşlar henüz tam sağlam değiller. Menteşe sorunu haddinden fazla.
mtrnn
Active Level 9
Galaxy Z
Hocam cihazı inceleme fırsatım oldu, harika ve ince cihaz ancak dediğiniz özellikler de dahil olmak üzere üstelik artık S Pen'i de desteklemiyor ne yazık ki. Fold 6 destekliyordu. Bence fiyat fayda açısından mantıksız bir cihaz. Kullanıcıların yorumlarına göre de hareket etmeyin, inceleme fırsatınız olursa detaylıca inceleyin almadan önce, hatta bir ara bir uygulama vardı sanki günlük ve haftalık olarak teknolojik cihazları kiralayabiliyordunuz. Hâlen öyle bir şey varsa kesinlikle öyle yapın hocam çünkü 100.000₺ civarındaki bir fiyat bir telefon için az para değil. Selamlar.
YusufKececi
Active Level 5
Galaxy Z
Evet benimde cihazı inceleme fırsatım oldu inceliği ve ele oturuşu mükemmel ama dediğim gibi batarya yönünden ve hızlı şarj yönünden çok geride bi cihaz samsung'a bunu dile getirdiğimde telefon ince olunca bazı şeylerden feragat etmek gerek diye savunma yapıyor iyide sene 2025 olmuş teknoloji çağındayız daha ince bataryalar daha fazla amper veriyor devir eskisi gibi değil diye savunma yapıyorum bende 😊
mtrnn
Active Level 9
Galaxy Z
Aman dikkat edin teknoloji mağazalarındakş çalışanlar yanlış bilgi bile veriyor. S pen destekliyor diye sormuştum S pen ne demişti mesela. 😂 Sonra kalem kalem destekliyor mu diye horunda evet evet demişti ama desteklemiyor da ne yazık ki. Şarj hızı gerçekten çok düşük. Ben S25 kullanıyorum ve bende de maalesef aynı durum.
XSUİT
Active Level 7
Galaxy Z
Bence almaya deymez z fold modelleri katlanabilir olduğu için yalama olur s serisine devam edin. Yada üst modellerini tercih edin. Tabi karar sizin.