Original topic:

Galaxy z flip

(Topic created on: 03-07-2026 04:19 PM)
398 Views
Berke_346
Active Level 6
Options
Galaxy Z

image
Bir zamanların en dikat çeken telefonu ve herkezin hayran duydu bir telefondu ama şimdi üzerinden 6 yıl geçti ve unutuldu. Ben bu telefonu 6 yıldır bende ve yedek olarak kulanıyorum sadece 3 defa ekrandaki kad izi sorununu yaşadım onun dışında hafif yavaşlamaya oldu ama çok beli etmiyor bataryası hala sağlıklı başka bir sorunu daha servis desteği yok yani bana denk gelmedi bende başka yerden deştirdim zamanla arka kapağı çıkmaya başladı bide ekranı çok hassas ekran düşerse hemen ölü bilseler oluyor yere düşünce. Ve en son Android 13 aldı. güceleme One Ul sürümü 5.1.1 Google pley sistem güncellemesi 1 mayıs 2023 Android Güvenlik yaması düzeyi 1 ocak 2024 pil kapasitesi 3300 mAh (tipik) bide telefon ince günümüz için bu durum hala bir iyi bir özelik 
15 Comments
Galaxy Z
Z flip kaç bu?
0 Likes
Berke_346
Active Level 6
Galaxy Z
Samsung galaxy z flip 1 (SM-F700F)
SAMSUNG_S-24
Active Level 3
Galaxy Z
Bir çok marka satış politikası gereği eski cihazlarını yavaşlatır veya yavaşlatmaya performans kaybına bağlı günlemmeler veyahut politikalar izler

Ama bu cihazda ters tepmiş
Hala aktif olarak kullanabiliyorsanız iyi ...
İlerleyen zamanda da sorun çıkmaz inşallah 🙏
melih_24fe
Active Level 10
Galaxy Z
Flip 1 kuzenimde görmüştüm ilk. ağzım açık bakmıştım cihaza
Berke_346
Active Level 6
Galaxy Z
Sana bişey soruyimi yemin ediyorum hiç bukadar heycanlanmamış tım bu cihazı görünce ilk gördüğümde sürekli reklamlarını izlerdim hata ozamanlar bu 8 bin TL ye almıştım 10 yaşındayken ben para biriktirmiştim şimdi 16 yaşındayım
melih_24fe
Active Level 10
Galaxy Z
Hocam ben ilk defa kuzenimde gördüm cihazı. benim için bir ilk gördüğüm katlanan telefondu. haliyle şaşırdım
ens07
Expert Level 5
Galaxy Z
👍🏻
Berke_346
Active Level 6
Galaxy Z
Oha mita bana yazdı 😂 🙏
ens07
Expert Level 5
Galaxy Z
hey hey hey. sakin ol adamım ben mita değilim😂