- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
4 yıldır Galaxy Z Flip serisini kullanan bir kullanıcı olarak, en başından beri aynı kronik sorunla karşılaşıyorum. Yaklaşık bir yıl içinde menteşe içindeki kablolarda kopma veya temassızlık meydana geliyor. Bunun sonucunda cihazı katladığımda telefon tamamen kapanıyor ve yeniden açılmadan kullanılamıyor. Bu kadar kısa sürede böyle bir arızanın ortaya çıkması cihazın güvenilirliğini sorgulatıyor. Menteşelerde iyileştirme yapıldığı umuduyla aldığım bir üst modelde de aynı sorunun benzer sürede tekrarlaması güvenimi ciddi şekilde sarstı.
Samsung’un en çok reklamını yaptığı ve satışını öne çıkardığı telefonun bu kadar kısa sürede bu denli ciddi bir sorun yaşatması açıkçası hoş değil. Ürün devasa billboardlarda kusursuz bir teknoloji gibi tanıtılıyor ancak kullanıcı en fazla bir – bir buçuk yıl sonra menteşe kaynaklı arızayla karşılaşıyor. Beş yıla yakın süredir bu seriyi kullanan biri olarak bunu artık çok iyi biliyorum ancak bunu her yerde dile getirmek istemiyorum.
Flip 3 iki kez bozuldu; biri garanti kapsamında tamir edildi, diğeri edilmedi. Ardından geçtiğim Flip 4’te de aynı sorun defalarca tekrar etti. O da bir kez garanti kapsamında tamir edildi ancak kısa süre sonra yine arızalandı.
Cihazları severek kullandım ancak sürekli aynı hatayla karşılaşmak ve bu telefonların 2-3 yıldan uzun süre sorunsuz çalışmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Yine de yeni bir Flip modeli almayı düşünüyorum, fakat bu sorun çözülmezse artık bu seriyi önermem mümkün olmayacak ve farklı bir markaya yönelmek zorunda kalacağım.
Uzun süredir bu seriyi tercih eden ve çevreme öneren biri olarak, bu tekrar eden sorun konusunda Samsung'un destek olmasının veya bir çözüm sunmasının, markaya olan güvenimi korumak açısından çok değerli olacağını düşünüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-19-2025 09:17 AM in
Galaxy ZMerhaba caykagurpinar,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konu ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak, sizinle iletişime geçmek isteriz.
Teşekkürler.
MOD