cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Flip kullananlar memnun mu?

(Topic created on: 11-16-2023 12:08 AM)
551 Views
S22TechnologieS
Active Level 5
Options
Galaxy Z

Gelecekte (1-1.5 sene icinde) flip almak istiyorum. Biliyorum daha flip 6 vb çıkıcak ama yinede sormak istedim. Şuan herhangi bir flip kullananlar özellikle 4 ve 5 kullananlar genel olarak memnun mu? Kamerası ve bataryası iyi mi? (Elimde şuan s22 ultra var)

12 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Merhaba kardeşim,

1 Ay Galaxy Z Flip 4 kullandım deneyimlerini değerli members üyelerine aktarmıştım bakmanı öneririm

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Galaxy-Z-Flip-4-İle-Yaşadığım-Deneyimlerim/td-p/12227721?s...

Kamera konusu telefoto kesinlikle gelmeli eksik yönü o
Flip 4 ün bataryası S22 cihazına göre iyi sonuç veriyor
Flip 5 çok daha iyi dir 8 gen 2 for Galaxy ile
Galaxy Z
Sağol 😄
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Rica ederim kardeşim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Z
Gönderinizi bende gördüm şimdi. Gerçekten flip 4 ile ilgili gördüğüm en iyi deneyim paylaşımı. Tebrik ederim. Şahsen günümüzde flip 5 daha işlevsel ama fiyata gelince daha değişken oluyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Beğendine sevindim yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim,Flip 5 çok güzel oldu yaa bu sefer ki 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Z
Bende teşekkür ederim kardeşim kaliteli yorumların ve deneyimlerini için. Fliplerin olması gereken değer buydu gerçekten. Her sene daha da iyi olacaklar umarım.
A34_S
Active Level 9
Galaxy Z
Gerçekten her şeyi eksiksiz bir şekilde aktarmışsın, tebrik ederim 👍👍
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Beğenmene çok sevindim , değerli members üyeleri en iyi deneyimi hak ediyor 😊 Hepimiz birer Members Ailesiyiz burada teknoloji siteleri ve videolarına gerek yok biz onlardan daha iyiyiz 💪😍
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Z
Katlanır telefona geçmek istiyorsanız. Şahsi fikrim foldların daha iyi olduğu konusunda ama maalesef daha pahalılar genelde.