cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Erdi Özüağ merak edilenleri cevapladı!

(Topic created on: 08-07-2023 04:38 PM)
6308 Views
SamsungCD
Community Manager
Options
Galaxy Z

Bu sene lansmanı ilk kez Seul’de gerçekleştirilen Galaxy Z Flip5 ve Fold5 için Erdi Özüağ tüm merak edilenleri sadece Members’a özel yanıtladı!

https://www.youtube.com/watch?v=-Mi4o-SdkpA

Samsung'un yeni nesil katlanan ekranlı akıllı telefon modelleri Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Z Flip5'i anlattım, merak edilen soruları yanıtladım. #samsung #galaxy #android
11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Z
Erdi Beye teşekkür ederiz güzel bilgilendirme yapmış 😍
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
En sıkıntılı modelleri hiç merak etmiyorum,özellikle ekranın ortasındaki göçük çok kötü bir his veriyor tasarım açısından.3 adet ekranı olan cihaza 4400mA batarya nedir?
muratozbulbul
Active Level 3
Galaxy Z
Samsung Shop tan aldığım zflip 5 te play store cihaz sertifikalı değil hatası çıktı

layns-S23
Active Level 5
Galaxy Z
Csc kodlarını kontrol et sondaki ülke koduyla diğer kodlar eşit değilse hata verir
ugur_tunc
Active Level 5
Galaxy Z
Önce devam eden lansman sürecindeki operasyonel rezilliklerinizi düzeltin de sonra reklam yaparsınız.. aldık da ne oldu?? Millet başka platformlardan saatlerini taaaa geçen hafta teslim aldı eskitti bile.. biz de samsung watch 6ları acaba ne zaman gönderecek diye yolunu gözlüyoruz.. ne bir bilgi veren var ne ulaşan.. rezalet...
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Teşekkürler parası nasıl o önemli shhshsjsjus
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Eksik Olmasın 😒
ugur_tunc
Active Level 5
Galaxy Z
Değişen hiçbirşey yok.. ürünler tanıtılalı 12 gün oldu.. daha bizlerin siparişleri kargoya bile verilmedi.. ve ne zaman verileceği de koca bir muamma.. bugün yarın biz sizi arayacağız hele bir durun da kaydınızı oluşturalım falan hikayeleriyle oyalanıyoruz. Yazık.