Original topic:

קצת על FlipSuit Case ל Galaxy Z Flip5

(Topic created on: 08-28-2023 06:31 PM)
Digitai
Options
Galaxy Z
FlipSuit Case - הכיסוי שיחדש אתכם בשניה!

כמדי השקה בסמסונג, מוצגים ונחשפים גם אביזרים נלווים למכשירים השונים.

עם השקת ה Z Flip 5 השיקה סמסונג גם כיסויים מגוונים למכשיר, בעיצובים ובסגנונות שונים.

Screenshot 2023-08-28 at 14.19.02.png

אחד האביזרים שקיבלתי מסמסונג עם ה Z Flip 5 היה קייס חדיש בשם FlipSuit וכרטיסי עיצוב אינטראקטיביים.
נרתיק ה FlipSuit החדיש, משתמש בכרטיסים אינטראקטיביים בטכנולוגיית NFC (מבדיקה שלי לא חובה להפעיל את ה הNFC), כדי להסתנכרן אוטומטית עם ה Cover Screen של ה-Galaxy Z Flip5 (מסך הכיסוי = המסך הקדמי).
כל מה שצריך לעשות, הוא להכניס את הכרטיס האינטראקטיבי שאתם אוהבים לכיסוי הגב ולראות את העיצוב המדהים מתעורר לחיים.

FlipSuitCard instructions.jpg

FlipSuit Cards.jpg

ניתן לעשות התאמות שונות ע"י לחיצה ארוכה ולאחר מכן פתיחה של המכשיר והתאמת סגנון השעון והתאריך, חיווי הסוללה וסגנון הצגת ההתראות.
הכיסוי עצמו עשוי מחומרים בעלי מודעות אקולוגית, מה שמספק הגנה למכשיר וגם קצת לסביבה.

FlipSuit Cover Settings.jpeg

FlipSuit Cards ALL.jpg

רוצים עוד משהו מגניב אחד?

אחת התכונות שאני אוהב במסך הגדול של ה 5, היא התצוגה המקדימה הכפולה, שהפעם יותר מבעבר מרשימה ופרקטית.
בזמן הצילום עם הפליפ 5, ניתן להציג את מה שאתם רואים על הצג האחורי, כדי לאפשר למצולמים שלכם לראות את הפריים ולהסתדר ולהתארגן בהתאם ועם כרטיסי העיצוב, תוכלו להציג למצולמים שלכם את התוכן הדינמי, כאשר התצוגה המקדימה הכפולה מופעלת. כל מה שתצטרכו לעשות הוא ללחוץ על התמונה הממוזערת במסך הכיסוי וזה הכל :)

למה זה טוב? עוד לא החלטתי, אבל עם העיצוב של הסמיילים ועם שלל כרטיסי עיצוב שקיימים כבר עכשיו בשוק, ניתן לגרום למצולמים שלכם לצחוק או להגיב לתוכן מסויים (מושך ידיים). כך או כך, אני בעד ריבוי אפשרויות.

כאחד שמחליף לא מעט קייסים למכשירים שלו, השימוש ב FlipSuit הוא אפשרות נהדרת בעיניי לרענן ולסגנן את המכשיר שלכם בצורה אישית, בקלות ובמהירות.

רוצים לראות איך זה נראה במציאות?כנסו לפוסט של נוי שלנו.

12 Comments
שמואל
Expert Level 5
Galaxy Z
וואו איתי איזה מדהים זה!
כתבת את הפוסט מושלם, זה כל כך מגניב כל הכרטיסי תוכן האלה ואיך שהם עובדים(בטוח שעל NFC? הרי אמרת שזה עובד גם כשכבוי)
אני מת לראות במציאות את הכרטיס של ספיידרמן ושל פיקאצ'ו
Galaxy Z
ספיידרמן ראיתי
יש פיקצו?????
שמואל
Expert Level 5
Galaxy Z
כןןןן יש גם דורימון ומריוווו
אם לא פיקאצ'ו אז הייתי רוצה את המריו
0 Likes
Galaxy Z
לא ראיתי את זה! אני חייב לחפש אותו עכשיו
שמואל
Expert Level 5
Galaxy Z
.1693291516261_1693291516251_0.jpg
0 Likes
NadavILR
Active Level 10
Galaxy Z
נראה מדהים ומגניב!!
תודה על השיתוף!!
Galaxy Z
אחד הדברים המגניבים שיצאו עם המכשיר הזה וכמה טוב לדעת שהוא גם קצת ידידותי לסביבה 🙂
בנוסף, בשבילי זה פתרון מעולה! אני לא מרבה להחליף כיסויים, אבל עם הכרטיסים האלה זה פשוט קל ומגניב!
APhoto4u
Expert Level 5
Galaxy Z
תודה רבה על השיתוף
Galaxy Z
תודה רבה איתי על הפוסט הנהדר!
זה אחד הדברים הכי מגניבים שיצאו לאחרונה ובתור אחד שמחליף מגינים כל היום
אני ממש נהנה להחליף ביניהם וזה כל כך קל ושימושי.

עכשיו זה רק נשאר להשיג מהדורות מוגבלות 😅