- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-30-2023 01:45 PM (Last edited 08-30-2023 05:20 PM ) in
Galaxy Zאז השארתי את מכשיר הפולד של העבודה בצד ויצאתי להתנסות במכשיר החדש, ואחרי שימוש של תקופה קצרה חזרתי אליכם עם מסקנות.
המסך הפנימי עשוי מUTG או בתרגום חופשי "זכוכית אולטרה דקה" שמתקפלת במרכז כדי שנוכל לסגור את המכשיר לחצי ב"קיפול צדפה", המסך תומך בקצב רענון של 120hz לתנועה חלקה של המסך והאנימציות.
כמו מבנה המכשיר המסך הפנימי מעט צר יותר מהסטנדרט שאנחנו רגילים אליו ועדיין מאוד נוח לאחיזה בהירות גבוהה וטובה שרואים בה טוב גם באור שמש.
הוא מגיע בגודל חדש של 3.5 אינץ ובפעם הראשונה רק אפשר להשתמש בו לרוב היישומים (חלק דורש התערבות של Good Lock אבל זה דיי קליל להפעיל את זה) ומצאתי את עצמי לא מעט עובד פשוט על המסך החיצוני, מנהל שיחות וואטסאפ שלמות בלי לפתוח את המכשיר אפילו פעם אחת.
גם כאן המקרה לא שונה, ויש לנו מעבד מפלצתי של מכשיר דגל וחיי סוללה שלמרות שהמכשיר עם סוללה קטנה (3700 מיליאמפר) עדיין בשימוש סביר הוא צולח את היום.
בשימוש כבד - כנראה שעדיין לא תוכלו להיפרד מהמטען לגמרי וזה שדרוג גדול לעומת הדור הקודם אבל עדיין יישמר כאחד החסרונות מבחינתי כאחד שמגיע לכאן מסדרת האולטרה עם 5000 מיליאמפר.
גם צילומי הדיוקן יוצאים נהדר למרות שרוב הטשטוש מתבצע כאן תוכנתית ופחות בעזרת משחקי עדשות.
מה שעוד היה ממש מגניב לראות זה את הפנים של המצולמים כשהם רואים את עצמם בזמן שאני מצלם בעזרת המסך החיצוני ואני משתמש במסך הפנימי.
הפליפ מגיע עם גרסת One UI 5.1.1 ואנדרואיד 13 שמותאמת למסכים גדולים והמתקפלים, גם כאן רואים שסמסונג ישבו וחשבו כמעט על הכל והשילוב של הקיפול הוא קרוב לשלמות, יש "מצב פלקס" שבו סמסונג ייצרה מסכים מותאמים להרבה יישומים כאשר המכשיר במצב 90 מעלות/מקופל חלקית. יש מצב שבו החלק התחתון ישמש בעכבר לשלוט בחלק העליון ועוד המון פ'יצרים.
יש גם כיסויים מותאמים ומגוונים כמו הגאדג'ט קייס וכיסוי עור וסה"כ מרגישים שיש שוק ואפשר למצוא המון כיסויים נהדרים ברשת ואצל סמסונג.
• מסך חיצוני גדול ופרקטי שמאפשר שימוש כמעט מלא במכשיר
• צילום עצמי באמצעות המצלמות הראשיות כי יש מסך חיצוני
• תוכנה מותאמת ברמה הגבוהה ביותר
• נוחות אחיזה מצוינת בגלל הצורה הצרה יותר למרות הגודל
• מתקפל ויושב בנוח בכל כיס
• מגוון אביזרים שנותנים טאצ' אישי
• אין תמיכה בSPEN
• סוללה קטנה (עדיין ביצועים טובים יחסית)
• טעינה במהירות 25W בלבד
• אין עדשות טלפוטו
זה המכשיר הכי יפה שהיה לי נקודה. ויסכימו אותי כל האנשים שנעצרו ושאלו אותי מה המכשיר הזה.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 02:11 PM in
Galaxy Zמה שכן - שכחת לציין את האפשרות *להפליפ* 😂
שווה שתעלה דוגמה 🤣🤣
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 02:13 PM in
Galaxy Zלמרות שאני אעשה בטח התקף לב לכמה 😄
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 03:09 PM in
Galaxy Zסקירה מעולה נדב! תודה על הפירוט נהניתי לקרוא.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 05:19 PM in
Galaxy Zבהרבה מקרים אני גם מסכים אתך, כך שאנחנו אותו ראש.
תודה רבה 🙂
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 06:21 PM in
Galaxy Z- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 06:40 PM (Last edited 08-30-2023 06:51 PM ) in
Galaxy Zהמסך החיצוני בהחלט עושה את כל המכשיר ואת השדרוג שלו (השיר שבתמונה!!), הוא פשוט מהמם ומשתלב ממש טוב במכשיר.
לגבי סוללת המכשיר, זה מובן שהיא לא ענקית כי המכשיר די קטן וקומפקטי - אך ברור שהיה נחמד אם הסוללה היתה מחזיקה יותר זמן.
לגבי המצלמות, האמת שחלק מהקטע של המכשיר זה שהוא משמש גם כחצובה, ושבאמת ניתן לראות מה מצלמים גם מהמסך החיצוני - לכן הייתי מצפה שהצילום יהיה איכותי יותר, עם אופציות מרובות (הExpert RAW נמצא שם?).
המצב פלקס פשוט מטורף!! והקטע עם הכיסויים והכרטיסים, שלמות.
קיצור, הוצאת לי קצת את העיניים עם המכשיר, כי הוא פשוט יפה!! תודה על הסקירה המושקעת 😁
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 07:29 PM in
Galaxy Z- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2023 10:02 PM in