Original topic:

מגן מסך Z FLIP 3

(Topic created on: 01-04-2023 01:20 AM)
Natalie_s0113
Beginner Level 2
Options
Galaxy Z

היי חברים

אשמח לעזרתכם בנושא של החלפת מגן מסך לz flip 3. יש הפרדות של המגן מהמסך באזור הקיפול, מה שלחלוטין הורס את כל חווית השימוש במכשיר.

בדקתי באחד המעבדות תיקון מורשות (לא Samsung) ונאמר לי שלא ניתן להחליף את המגן מסך, אלא ביחד עם המסך כולו... ומדובר בסכום היסטרי של כ-1500 שח.!!!

אני לא מבינה את העניין של החלפת כל המסך כל עוד הוא לא נפגע... למה לא ניתן להחליף את המגן עצמו בלבד ? מדובר בשכבת מגן פלסטיק דקה כמו בכל סמארטפונים האחרים.

כמו כן, קראתי כאן בקהילה, שהמגן החליפי ,הלא מקורי שמדביקים בסניפים, לא עושה את העבודה ובאזור הקיפול נוצרת בדיוק הבעיה שיש לי כרגע.

אשמח לקבל עזרה אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לאחרונה  והאם הצליח להגיע לפיתרון שלא עולה כמעט כמו טלפון חדש

תודה רבה לעונים,

נטלי

2 Comments
Galaxy Z
תיגש למעבדה של סמסונג, שם ניתן להחליף רק את המגן.
0 Likes
AdirM
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Z

היי נטלי,

אני מצטער לראות שאת חווה בעיה עם המסך.

חשוב לי להסביר שלעתים רבות כאשר נוצרת הפרדה במסך היא נובעת מנזק פיסי שנגרם למסך ו/או לציר הקיפול שהוא חלק בלתי נפרד מהמסך.

כדי לבדוק בדיוק אם קיימת אפשרות להחליף רק את המגן (תלוי בחומרת הנזק) אמליץ להפקיד את המכשיר לבדיקה במעבדות השירות של היבואן ממנו המכשיר נרכש.

מבדיק של מספר ה-IMEI שמקושר למכשיר שלך אני רואה שהוא נרכש דרך היבואן הרשמי פלאפון, אמליץ לפנות אליהם כדי לברר היכן נמצאות מעבדות השירות.

0 Likes