cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ön sipariş süreci sonucu

(Topic created on: 07-27-2024 09:50 PM)
56 Views
nrsp
Active Level 1
Options
Galaxy Z
Herkese merhabalar, kaç gündür ortak dert olarak ön siparişlerin geciktiğini yazıyoruz, okuyoruz. Bu konuda ben de sıkıntıdaydım ancak bugün siparişim elime ulaştı. Ben sadece Flip 6 ve hediyelerini sipariş etmiştim. 22 Temmuz'da DHL Lojistik'ten takip numarası geldi ama hiç güncellenmedi. İki defa destek ile görüştüğümde tatmin edici cevap alamadım. Perşembe akşam şikayet bildiriminde bulundum ve dün Hepsijet'ten takip numarası geldi. Bugün de teslim edildi. Esas sorun zaten iyi işlemeyen bir süreçte bir de ekstra olayı karıştıran iş ortakları olduğunu tahmin ettiğim DHL umursamazlığı. Depo ve kargolama sürecini DHL üzerinden yürütüyorlar. Bu geciken ürünlerin siparişleri normal sürede gelecek olanla birleşince sistem bir yerde kilitleniyor ve çözemiyorlar. Planlamada sorunlar var, ben de her ne kadar çoğunuzdan önce teslim almış olsam da artık bir daha ön sipariş vermem. Gerçekten gidip teknoloji mağazalarından almak daha mantıklı.

2 Comments
Doğukan
Active Level 5
Galaxy Z
Kesinlikle bu son ön sipariş verişimdi. 12 temmuzda 19 temmuzda dağıtılacak yazısını referans alarak sipariş verdim 1 haftadır kargo bekleniyor yazıyor, canlı destek dalga geçer gibi cevaplar veriyor, müşteri hizmetleri çözüm bulmak yerine iptal ettirmeye çalışıyor. Bi kılıf ve şarj aleti için katlanılacak çile değil.
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy Z
Sonunda dediğiniz gibi mağazadan almak daha mantıklı bence de.
Belki yoğunluk vardır O yüzden böyle olmuştur.