Original topic:

uyandım ve telefondan aldığım cevap

(Topic created on: a month ago)
302 Views
blackms
Active Level 1
Options
Galaxy S

image
samsung s22 modeli arkaplanda ne çalışıyor bilmiyorum ama ısınıyor ve saat gibi dandirik bi özellikte ısınıp kapanıyor optimizasyon sorunları var arkaplanda kafasına göre uygulama çalıştırıp durduk yere ısıtıyor telefonu ve şarjı su gibi içiyor biz gelişmiş ayarlara yönelmek istemiyoruz siz **bleep** etseniz ? ve ana menüden uygulama geçişleri **bleep** yapılacak işlerde drop kasma durumları bu arkaplanda çalışan uygulamaların yüzünden bi dengesizlik var kesin bu yeni guncellemede biraz toparladı ama hala eksikler var 

6 Comments
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
S22 de bunun olmaması lazım, hard reset atmanız gerekiyor bence
blackms
Active Level 1
Galaxy S
herşeye resetle çözüm olmuyor yine günün sonunda aynı yere geliyoruz bence optimizasyon yazılım sorunları görülmeli daha hiç atmadım ama hep sonsung kullanıcısı olduğum için biliyorum yine aynı noktaya geliyorum temizlemesine evet temizler rahatlatır doğrudur ama çözüm bu olmamalı
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Bu hep çözümdür? Windows ve Apple dahi bilgisayarlarında 6 ila 1 yıllık periodlar ile temiz format önerir... Şart değildir ama öneridir.
0 Likes
blackms
Active Level 1
Galaxy S
tamam teşekkür ederim 2 yıldır formatsız kullanıyorum gayet akıcı kendi ayarlarımda dahil sadece işte böyle sorunlar var teşekkür ederim 🙏
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Galaxy S
S22 hem verimsiz yönetiliyor sistem kaynakları hemde işlemcide verimsiz. Maalesef her s22 kullanıcısı aynısını yaşıyor
blackms
Active Level 1
Galaxy S
ben bu telefonu garanti kasko dahil 30 bine aldım işlemcisi iyi denildi tabi aceleyle aldım önceki samsung telefonum arızalandı eskiydi ama bu telefonda sadece batarya düşük onu **bleep** ettim batarya çabuk bitiyor ve tabi zamanla sistem verimsizliği durumları yaşadım işlemci ise güçlü sanıyordum yanılmışım test ettiğimde fiyat performans telefonlarından bile düşük alıyorum üzücü durum sence yükseltme olarak sorunsuz batayra ve yazılım olarak hangi Samsung modelini önerirsiniz
0 Likes