cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

telefonuma su girdi

(Topic created on: 02-28-2020 12:36 AM)
424 Views
emreuzun61
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar oncelikle galaxy s 10 plus kullaniyorum telefonum dun havuza dustu su girdi icine arka kamera ve on kamera bulaniklasti disardan bakinca kamera gozukmuyo buhar var garanti duzeltirmi yoksa kullanici hatasi gibi bi durum varmi acaba?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy S

ıp 68 olması demek basınçlı suda geçerli olmaz. IP68 durumuna uygun bir suya maruz kalsaydı zaten su geçirmezdi. Bunu bilgi olarak yazayim telefonlardaki ıp68  düşme ve darbelerde zedelenebilir, basınçlı uygulama ve su, clorlu su, tuzlu su deniz suyu gibi sulara maruz bırakılmaması gerekir. Su geçirmesi,ekran kırılması gibi kullanıcıdan kaynaklı olan bütün hasarlar ücretli tamir edilebilir.

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Galaxy S
emre bey bu tip durumlarda kullanıcı hatası olarak görüyolar serviste bildiğim kadarıyla
0 Likes
emreuzun61
Active Level 1
Galaxy S
yalniz telefonda ip 68 sertifikasi var ne anladim ben bu işten eminmisiniz acaba
AMG13
Active Level 5
Galaxy S
ip 68 sertifikası olsa bile su kaçması ile oluşan sorunlar garanti kapsamına girmiyor
0 Likes
Galaxy S
O ayrı mesele lakin sertifikalı olmasına rağmen kameranın sudan etkilenmesi çok garip değilmi
0 Likes
emreuzun61
Active Level 1
Galaxy S
bende onu anlamadim zaten dısardan bakijca kamera gorunmuyo nerdeyse buğulanmış
Galaxy S
allah allah sen en iyisi bi servise götür hocam bakalım ne diyecekler
0 Likes
emreuzun61
Active Level 1
Galaxy S
haber veririm hocam hayirli akşamlar
fatihd
Active Level 4
Galaxy S
fön makinesi ile uzaktan kurutmaya çalış, gecede yatarken prinçe yatır nemini alır.
0 Likes
emreuzun61
Active Level 1
Galaxy S
denerim saolun