Original topic:

tüketici hakem heyeti -yıl 2025 hala kaymakamlığa mı gidiyorsunuz

(Topic created on: 08-05-2025 09:56 PM)
360 Views
s25pulus
Active Level 2
Options
Galaxy S

yaklaşık 5 yıldır hatalı kusurlu ürünler , alışveriş , internet servis sağlayıcılsr gibi tüm anlaşmazlıkları tüketici hakem heyetine şikayet ediyorum ..

yaptığım tek şey e devletten tüketici şikayeti diye aratmak ....
açılan linkten kimlik bilgilerini girerek makbuz ve saire belgeleri yükleyerek 2 dakika içinde şikayet başvurusu yapabilirsiniz ..
en son Samsung reward puanlarını yüklendiği ve Samsung tarafından çmxüm sağlanmadığı için şikayette bulundum , süreç devam ediyor ..
12 Comments
Galaxy S
En küçük şeyleri bile 3-5 liralık şeylerde dahi şikayet eden insanlar sayesinde mühim şikayetler aylarca sürüyor. Daha büyük maduriyetler yaşanıyor...
s25pulus
Active Level 2
Galaxy S

bence 3 ün 5 in önemi yok , önemli olan firmaları şikayet yağmuruna tutup gereken cezaları almalarını sağlamak ..

Galaxy S
Hocam selamlar 8500 puan kaç TL ye denk geliyor önceki gonderinizde gordum😊
0 Likes
s25pulus
Active Level 2
Galaxy S
1 puan 1 lira olduğuna göre 8500 puan 8500 liradır
s25pulus
Active Level 2
Galaxy S
👍1754421565243.jpg
3sr4
Active Level 3
Galaxy S
merhaba A9+Plus cihazım sorunlu 1 yıldır nasıl başvurabilirim
0 Likes
s25pulus
Active Level 2
Galaxy S
öncelikle sorun ne servis sorunu kabul etmedi mi ? başvuru için dediğim gibi e devletten tüketici şikayeti yazıp ararın alttaki tüketici hakem heyetine başvuru işlemlerine tıklayıp açılan sayfadan şikayetinizi yapabiliyor sunuz
0 Likes
3sr4
Active Level 3
Galaxy S
daha servise gitmedim fakat eger gidipte degişim istersem yaparlar mı bilmiyorum bilginiz var mı
0 Likes
s25pulus
Active Level 2
Galaxy S
servisle görüşmeniz lazım buradan kimse düzgün bir şey söyleyemez
0 Likes