Original topic:

samsungdan vazgecebilirim sanırım

(Topic created on: 11-12-2025 01:54 AM)
280 Views
mamipriv26
Active Level 7
Options
Galaxy S

arkadaşlar merhaba merak ettigim birkaç şey var samsung s22 kullanıyorum bazen düşünüyorum samsung birakıp honor veya huawei üst segment telefonlarına mı geçmeliyim çünkü nasil desem bu cihazlar sanki samsung dan daha başarılı gibi yapay zeka birsz daha gelişmiş duruyor mesela sen telefon ekranina bakarken biri daha bakarsa ekran kendini direk kapatıyor en basittinden ayrıca aynı mah pil olmasına ragmen samsung göre sanki daha fazla dayandıklarını göruyorum huawenin kendi işletim sistemi ios kadar stabil honor ise teknoloji bakiminda pil bakimindan hep geliştiriyor samsung bakıyorum 1 senede adam 10 model cıkarıyor hangisine günceleme verecegini şaşırıyor bir gunceleme veriyor pil ömru kısalıyor bir günceleme veriyor stabilite performans sorunları cıkıyor 

16 Comments
Efecan5252
Active Level 3
Galaxy S
Bence haklısın geç başka modele
0 Likes
mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
honor ve huawei bu ikisi 7 sene gunceleme veriyor
Efecan5252
Active Level 3
Galaxy S
Samsung ta aynı yeni çıkan cihazlarda
0 Likes
mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
dogru evet ama mesela bu 3 marka 5bin mah bataryali cikario yine bu ikisi samsungdan daha uzun gidiyor
Efecan5252
Active Level 3
Galaxy S
Senin tercihin başka modelleri denemeni tavsiye ederim kullanmanı
0 Likes
mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
alışamasam insan korkuyor
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S

Huawei mi Samsung'dan daha iyi. Android'i bile olmayan cihazları mı?

Öyle düşünüyorsan geç zaten.

mamipriv26
Active Level 7
Galaxy S
samsung korede bile tank ucagi hastanesi var ama huawei dedigimiz telefonu yabana atmamak gerek stabilitesi cok iyi kullanmadigimiz icin kötu düşünüyoruz
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Yahu android yok stabil olsa kaç yazar
0 Likes