cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung note 9 sarı ekran sorunu

(Topic created on: 03-11-2024 12:28 AM)
500 Views
ouzada
Beginner Level 4
Options
Galaxy S
samsung note 9 telefonumda sarı ekran sorunu yaşıyorum. yalnız durumda şöyle bir sorun var. telefonu güç tuşu ile açtığımda sarı ekran sorunu alırıyorum. ekrana dokunarak açarsam hiçbir şekilde ekran sararması yaşamıyorum. istediğim kadar kullanayım ekran hiçbir şekilde sararmıyor. bu yüzden ekranda fiziksel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 
https://youtu.be/GWpp_XpKr64

?si=9rap1NBB9KgodIqN
şu videodaki durumu yaşıyorum tam olarak. ekran daha önce yaklaşık 1-1.5 yıl önce yine ekran sararması sorunu ile değişmişti ki güncelleme alırken telefon ısındı ve daha sonra ekran sararması sorunu yaşadım. o ekranda fiziksel de sorun vardı. hiçbir şekilde normal hale dönmüyırdu. fakat şu anki durum kesinlikle yazılımsal bir sorun. telefonu ekrana dokunarak aç dakikalarca uğraş özellikle telefonun ısınmasını sağladım. hiçbir şekilde ekran sararmıyor. güç tuşuna bastığımda ekran sararıyor. yukarıdaki videodaki durumun birebir aynısı. 
bir daha samsung telefon alır mıyım? Asla. Bu sondur. 
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yeşil çizgiyi s24 de duymuştum ama bunu ilk kez duydum muhtemelen bu sorun yazılımsal bı problem
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çünku eğer panel bozuk olsa sürekli o çizgi olur ekranda
ouzada
Beginner Level 4
Galaxy S
hayır, videodaki gibi ekranı dokunarak açtığınızda ekran hiçbir şekilde sarı olmuyor. ama güç tuşuyla açıldığında sararıyor. Bir önceki ekran güncellenme sırasında telefon aşırı ısınca bozulmuştu. eşime telefon aşırı ısınıyor, dedim. hatta note 8 deki yanmalardan dolayı telefonu balkona bıraktım. güncelleme bir şekilde tamamlandığında ekran yanığı sorunu yaşadım. o bunun gibi değildi. ekran bir süre sonra görünmeyecek duruma geliyordu.
alışkanlıktan güç tuşuna basmazsam günlerce normal ekranda kullanabilirsin hiç sorun yok. gerçekten verilen paralara yazık.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Muhtemelen bu ısınmada zaten yazılımsal problemden dolayı oluyor zaten dediğim gibi format atıldı mı hiç cihaza
0 Likes
ouzada
Beginner Level 4
Galaxy S
şu an ısınma olmuyor. o bir önce yaşadığım sorun içindi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yazılım yükleyin tekrar cihaza bence ilk etapta
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Birde başka bir onerimde size şikayet varada bı bakin benzer sorunu yaşayan varmı nasıl cozmusler keza YouTube falan da bı bakın
0 Likes