cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung almalı mıyım

(Topic created on: 3 weeks ago)
243 Views
ruzgarrealll
Active Level 6
Options
Galaxy S

şu anda s21 fe kullanıyorum eski telefon oldugu için bataryası kötü bu normal fakat çok fazla ısınıyor telefon değiştirmeyi düşünüyorum s24 plus yada s24 düşündüm oyun oynuyorum herkes ısınıyor diyor s23 bakıyorum oyublarda oda ısınıyor diyorlar samsung un dışına çok çıkmak istemiyorum ama s23 ısınıyor s24 ısınıyor hangi telefonu alıcağım ultra modellerin hem tasarımını köşeli olduğu için beğenmiyorum hemde bi telefona o kadar verilmez diye düşünüyorum s24 plus oyunlarda fps drop girecek kadar ısınıyormu ve eli fazla rahatsız edermi ısınması

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, 😊

Exynos İşlemci kullanıyorum Pek bir sıkıntı yok aslında ama Eğer ki Oyun 1. Ve En Üst önceliğin ise Samsung Dışı Marka Bakmanı Öneririm. Özellikle Poco Ve Xiaomi Modelleri F/P Bu Konularda.

Benim şahsi önerim S24 Plus gayet yeterli gelecektir ortalama bir kullanıcıya.

Bunlar Dışında, Temel Model Önerilerim,

S24 Plus
S23
S24 Ultra
Poco F6
Poco X6 Pro
Xiaomi 14
Redmi Note 12 Pro

Eğer ki Acelen Yoksa, S25 serisinin çıkışını Yada S24 Fe'yi de Bekleyebilirsin.

View solution in context

Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S24 plus kesinlikle
S23 son 3 buyuk kaldı ve 5 6 yıl sonra oyunlar guncelleme aldıkca yeni surum isteyecek
Ama yinede cok iyi telefon s23 bende var memnunum baya uzmedi beni

View solution in context

0 Likes
Solution
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
bence s25 serisinin cikmasini bekle fiyationa gore s25 serisinden ya da cok pahali olursa s24 derisinden al

View solution in context

0 Likes
Solution
Tony_Stark_
Active Level 5
Galaxy S
S24 Plus tercih ederdim. Ben kullanmıyorum ama yakınım kullanıyor ve hiçbir sorun olmadığını söylüyor. Isınma problemi falan da yaşamıyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
jdıwdğ
Active Level 6
Galaxy S
Oyun için alacak isen redmagic 9 pro al

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, 😊

Exynos İşlemci kullanıyorum Pek bir sıkıntı yok aslında ama Eğer ki Oyun 1. Ve En Üst önceliğin ise Samsung Dışı Marka Bakmanı Öneririm. Özellikle Poco Ve Xiaomi Modelleri F/P Bu Konularda.

Benim şahsi önerim S24 Plus gayet yeterli gelecektir ortalama bir kullanıcıya.

Bunlar Dışında, Temel Model Önerilerim,

S24 Plus
S23
S24 Ultra
Poco F6
Poco X6 Pro
Xiaomi 14
Redmi Note 12 Pro

Eğer ki Acelen Yoksa, S25 serisinin çıkışını Yada S24 Fe'yi de Bekleyebilirsin.
ruzgarrealll
Active Level 6
Galaxy S
xiaomilerde en azından 4k 60 fps vifeo kaydeden telefonlar cok pahalı kamera ve oyun önceliğim
ruzgarrealll
Active Level 6
Galaxy S
zaten samsungdan çıkmamamın sebebi xiaomi kamera odaklı işlemci kötü poco işlemci odaklı kamera kötü ama samsung fiyat bandında hem kamera hem işlemciyi aynı anda bulundurması çok hoşuma gidiyor
Solution
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S24 plus kesinlikle
S23 son 3 buyuk kaldı ve 5 6 yıl sonra oyunlar guncelleme aldıkca yeni surum isteyecek
Ama yinede cok iyi telefon s23 bende var memnunum baya uzmedi beni
0 Likes
Solution
ARDAEFEGRP38
Active Level 7
Galaxy S
bence s25 serisinin cikmasini bekle fiyationa gore s25 serisinden ya da cok pahali olursa s24 derisinden al
0 Likes
Solution
Tony_Stark_
Active Level 5
Galaxy S
S24 Plus tercih ederdim. Ben kullanmıyorum ama yakınım kullanıyor ve hiçbir sorun olmadığını söylüyor. Isınma problemi falan da yaşamıyor.
0 Likes
Solution
jdıwdğ
Active Level 6
Galaxy S
Oyun için alacak isen redmagic 9 pro al
0 Likes
ruzgarrealll
Active Level 6
Galaxy S
kamera da önemli
0 Likes
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Bende s22 var s23 de kullandım s20 fe de kullandım samsungunn tüm cihazları ısınıyor 😁 en iyisi redmi al
0 Likes