cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s9 plus

(Topic created on: 02-12-2020 07:54 PM)
410 Views
majesteleri
Active Level 2
Options
Galaxy S

Yeni yazilimla birlikte malesef gece cekimlerindeki hata yazilimsal olmadigi netlesti arkdaslar sorun galina s9 plus kullanicilari denesin gece cekimlerinde ki isin parlamasini cekimler ister nirmal ister gece yapin fsrket miyor isigi parlatiyor  

image

Lens en temiznsekilde temizlenmis halde gece cekimi
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba majesteleri,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
herhangi bir sorun yok bende. lensi filan temizlemeden çektim bir de
0 Likes
majesteleri
Active Level 2
Galaxy S
teskkur ederim kardrsim benimle birlikte arkdastada ayni sorun var demekki cihazlarda eyvallh
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
gelen ışık çok fazlaysa olabilir o şekilde parlama bence.
0 Likes
majesteleri
Active Level 2
Galaxy S
100 mt uzakliktaki isik kardesik asiri yansima yapiyor ... guncellemeyi beklemistim.bgun geldi sonuc yine ayni servis gozuktu
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
gece modunu denediniz mi?
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
gece moduyla çektiğim yeni fotoğraf. hiç bir sorun yok gibi:/
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
dairesel olarak silmeyi deneyin
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba majesteleri,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa  "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes