cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s9 plus android 10 güncellemsi

(Topic created on: 02-18-2020 08:48 PM)
310 Views
tatlıbela01
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bence güncelleme benim telefonda mükemmelle yakın çalışıyor sorun hiç yaşamadım fakat bazı gördüğüm düzeltmeler ile daha kullanışlı hale gelebilir örnek verecek olursak game launcher burda oyun ayarlarını kendimiz düzenleyemiyoruz eskiden buna olanak vardı navigasyon çubuğu insanı yarı yolda bırakıyor bazen açılmıyor bu tek çizgi halindeki şekline titreşim gibi hissiyat veren bir yazılım atılmalı mesela birde uygulama sayfalarında gezinirken sayfanın en başına dönme yada sayfanın en sonuna inme gibi kolaylaştırıcı yazılım güzel olurdu cihaz bakımına gelecek olursak orda da eskiden depolamada kalan biriken dosyaları silebiyordu uygulama o kaldırılmış tekrar gelirse hoş olur

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba tatlıbela01,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S
ek olarak duvat kagidini haraketli bivime sokamiyoruz android 9 da vardi bu ozellik android 10 dada tekrar gormek iyi olur
0 Likes
Galaxy S
kilit ekranı için vardı ama kalktı mı? Android 10 kullanan s20 de var çünki
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Cihaz bakımındaki gereksiz dosyaları kaldırma özelliği Android 10 ile beraber kaldırılmadı Samsung tüm cihazlarından kullanıcılar Çin'e bağlı gözetleme uygulaması telefonumuzda istemiyoruz dedikleri için Samsung da cihazlarından kaldırdı
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S
android 10 da malesef kilit ekranindada hareket efekti yok
0 Likes
01Adanalı
Active Level 1
Galaxy S
pasaport kayıtlı bnm s9 plusa daha güncelleme gelmedi yardım lütfen
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba tatlıbela01,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes