cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s9 android 11

(Topic created on: 02-01-2021 05:23 PM)
439 Views
osmankorkmaz
Active Level 5
Options
Galaxy S

Rutin ağlamamı yapmaya geldim ama hala sinirleniyorum şu efsane telefonun almayacak olmasına o kadar ağladık be kardeşim bi kıyak geçsen gönlümüzü kazanırdın ya samsungcuğum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba osmankorkmaz,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

7 Comments
Galaxy S
1 milyonda 1 vermesi guncelleme knk malesef
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
knk ben a8 plus ve a8 kulanicilar seri uzgun biz android 10 almadik
Galaxy S
almak icin ise yeni telefon almaliyiz 😂
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
😅 felek vurmamasi lazim
Galaxy S
tabiki kanka 😂😂 ben de 10 da kaldim 9 da var tabi 😂😂
osmankorkmaz
Active Level 5
Galaxy S
android 10 alamamak da cok koyar be kanka mis gibi sürüm valla
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba osmankorkmaz,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.

Teşekkürler.

MOD