Original topic:

s25’e gerek var mı?

(Topic created on: a month ago)
251 Views
Mege1
Active Level 3
Options
Galaxy S

iphone 16 dan samsunga geçme fikrim vardı, s24 plus veya s25 base olarak bakıyordum ama sizce gerek var mı buna s24fe de veya fiyatı düşerse s25fe de bana uygun olabilir mi. Kullanım amacım kamera değil çok işim yok kamera ile, kullanırım ama profesyonel değilim bu konuda telefonu çoğunlukla günlük kullanırım ara ara oyun oynarım bunun için kullanırım. 24fe alırsam sattığım iphone dan büyük bir para bana kalacak belki bununla tablet düşünebilirim haa elzem değil ama belki. 24fe beni götürür mü bir süre güncellemesi bitene kadar kullanabileceğim bir telefon mu yoksa 2-3 seneye çöp olur illede s24 plus veya s25 mi bak dersiniz.

11 Comments
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
Bence fe modeline hiç düşme pişman olursun bütçem var ise s25 bak s24 de bakma Exynos işlemci sıkıntı hem oyun hem optimizasyon konusunda üzer düz25 8elit işlemci var her yönden çok daha iyi bir seçenek
Dawneck
Active Level 6
Galaxy S
S25 snapdragon işlemci ile gayet hızlı ve stabil çalışıyor, ama iphone'dan Android'e geçmek büyük risk olabilir bence...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne konuda mesala ?
0 Likes
mrc0754
Active Level 8
Galaxy S
Kesinlikle s25 i tercih etmelisiniz asla fe modellerini tercih etmeyin eğer plus istiyorum derseniz de s24 plus yerine s25 plus tercih edin çünkü s24 plusda exnos var s25 plusda snapdragon var.
Gökhan_S25
Active Level 7
Galaxy S
Bence ipone 16 kal Android geçme ama illada gececem bana artı para lazım diyorsan S25 geç 8Gen Elit performans olarak ipone den geçisi aratmaz Fe serilerine hiç bulaşma pişman olursun..
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
S25 plus daha mantıklı bir karar olur bence 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sence S24 Fe giriş seviyesi bir telefon mu ? 2 3 yıla şey olsun inan rahat 4 5 yıl götürür seni
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yinede S25 tavsiye ederim alın ve keyfinize bakın
0 Likes
Galaxy S
Iphone yi sat s25 e geç kardeşim pişman olmazsın, iphone kadar boş bi telefon görmedim, gereğinden fazla pahalı, ben de kullandım ama çok dayanamadım geri samsung a döndüm, zaman kaybetmeden geçmeni tavsiye ediyorum fe değilde baz versiyona geç daha iyi olur