Original topic:

s24Fe telefonumda ust panel donması

(Topic created on: 04-11-2026 01:42 PM)
262 Views
s24fewolf
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yaklasık 1 yıldır s24fe kullanıcısıyım ve ust paneli kaydırdıgımda bir donma hissediyorum. oyun oynarken ise bu donma, hissetme boyutunu da geciyor ve gercekten 1 saniye sonra tepki verip donarak geliyor. Bu problem yazılımsal mı yoksa telefonun kronik problemi mı?

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
Her telefonda var
0 Likes
s24fewolf
Active Level 4
Galaxy S
tesekkur ederim
0 Likes
Galaxy S
Bu s25 serisinde bile deneyimleyeni gördüm. Yazılımsal sorun var. One ui 7 ile gelen kontrol panelini hala düzeltemediler. Theme park ile tema uyguladıysanız bu donmayı daha da artırır.
0 Likes
s24fewolf
Active Level 4
Galaxy S
good lock kismindaki cogu seyi kullaniyorum kisisellestirme acisindan bazen uygulama ve widget acmak icin animasyon kontrolu yapiyorum oralarda uygulama seffaf bir gorunumde aciliyormus gibi **bleep** tepkimeler verip ana sayfaya geri falan donuyor cok fazla bug var maalesef
Galaxy S
Good luck servislerinin doğrudan sisteme entegre edilmemesinin sebebi stabil olmamasından kaynaklı. En akıcı deneyim için kullanmamak gerek. Performanstan bağımsız çok fazla lag ekleyebiliyor ve pili de çok hızlı eritiyor
0 Likes
s24fewolf
Active Level 4
Galaxy S
anladim tesekkur ederim 🙏
Galaxy S
Rica ederim 😊
0 Likes
UtkuBaran
Active Level 6
Galaxy S
Bende öyle bir sorun yok 8.5 le düzelirse düzelir birazda one uı sistem baslatıcı (ana ekran) ile alakalı.
0 Likes
s24fewolf
Active Level 4
Galaxy S
evet olabilir ama umarim duzeltirler bazen aodda saat varken cift tiklamayla ekrani uyandirdigimda adaptif saatte bile donma oluyor kafayi yemelik
0 Likes