Ali52280
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-08-2025 08:28 PM (Last edited 05-08-2025 08:39 PM ) in
Galaxy S
öncelikle ilk yapmanız gereken pc üzerinden hindistan csc sini değiştirin , güncelleme kendiliğinden geliyor ..csc değiştirme 50 saniyelik iş , yani 1 dakika ..
şimdi gelelim yeni yazılım ne getirdi ne götürdü .. belki bu güncelleme ve csc olayı yüzünden konuyu silerler bilmiyorum çünkü yasal değil ama cihaza hiçbir zararı yok aynı orijinal yazılım ve ürün garantiden çıkmıyor
şebeke sorunu aynı devam ediyor , yani çekim gücü yine zayıf aynı android 14 te olduğu gibi yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum . kamerads zoom yaptığımda görüntü bulanıklaşıyor, herhangi bir düzelme yok
iyi yönleri , hindistan csc sinde arama kaydı var , ama pil sayacı yok fransa veya diğer Avrupa csc lerinde arama kaydı yok, onun yerine pil sayacı pil sağlığı gibi ek özellikler var , Türkiye güncellemesi gelince büyük ihtimalle arama kaydı olmayacak pil sağlığı olacak zira Türkiye Avrupa bölgesinde sayılıyor , her ne kadar güncellemeyi afrika ülkelerinden bile geç verseler , görsel özellikler , bildirim yan tuş ve kilit ekranlarında müthiş değişiklikler var bambaşka gelişmiş bir cihaz gelmiş , cihaz resmen Çağ atlamış bir de yapay zekayı oldukça etkili kullanmışlar , canlı çeviri , resim düzenleme sanatsal çizme fotoğraf video izleme kamera çekiminde yeni özellikler gibi her alanda yapay zeka çok ileri düzeyde ..
En önemli konu pil ömrü yapst zeka burada da devreye giriyor , ilk iki gün 7 saat ekran süresi varken bu bşr hafta sonra yspay zekanın kullanım alışkanlıklarını tanımasından sonra 10 saate kadar çıkıyor , vasat diyebiliriz ..a15 ile bu süreyi 15 saate çıkaranları duymuştum
10 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Ali52280
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-08-2025 10:28 PM in
Galaxy S
kameraya da çok yeni özellikler gelmiş , kullandıkça anlaşılıyor ,ses, özellikleri tamamen yenilenmiş ve geliştirilmiş
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »