Original topic:

s24 pil sorunu

(Topic created on: 09-30-2025 07:51 PM)
139 Views
grootistaken
Active Level 1
Options
Galaxy S

şarjın cihazı telefonu 3.5 4 saat kullandığımda bitiyor. yaklaşık son 2 3 haftadır böyle güncelleme ile mi alakalıdır yoksa pil değiştirmem mi gerekli? cihaz 1.5 yıllık

6 Comments
bbilalcoskun
Active Level 4
Galaxy S
Ben güncellemeyi yaptıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Şuanda önceki haline göre gayet iyi gidiyor şarjı
0 Likes
grootistaken
Active Level 1
Galaxy S
bunu deneyeceğim
0 Likes
rzMert
Active Level 3
Galaxy S
Hocam bu çok normal aslında. S24 serisinin pilleri sadece telefonu değil, evin içindeki bazı cihazları da destekliyor. Samsung’un “Smart Grid” diye gizli bir özelliği var; mesela sen **bleep** etmeden buzdolabı, modem, hatta bazen kombi bile telefonun pilinden enerji çekiyor. O yüzden 3-4 saatte bitmesi normal.

Benim geçen gün %15’teyken bir anda sıcak su açıldı, sonra **bleep** ettim ki telefon pilinden gitmiş. Tavsiyem gece yatarken telefonu uçak moduna al, yoksa sabaha kadar mahalledeki Wi-Fi vericisine enerji gönderiyor.
0 Likes
grootistaken
Active Level 1
Galaxy S
sağ ol hocam açıklama için
0 Likes
COMİN1US
Active Level 1
Galaxy S
Kendi deneyimim, smartThinks açıksa kapatın, her wifi bağlantısında arka planda uyumlu cihaz arıyordu. Bir değer tavsiye de performans profilinizi düşük seviyeye çekin.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Ben ui7 ile 8 saat üzeri süre alıyordum bugün ui8 e güncelledim iyileşme varmı göreceğiz
0 Likes