Original topic:

s23 pil sorunu

(Topic created on: 09-26-2025 04:49 PM)
205 Views
averages23user
Active Level 1
Options
Galaxy S

Son 2 3 gündür pilim çoook az gidiyor fotoğrafını biraktim zaten ama sorun benden mi yoksa guncellemeden mi kaynakli merak ediyorum hatta daha şu cümleleri yazarken bile pil yüzde 2 azaldı

image

10 Comments
s23256ufs4
Active Level 8
Galaxy S
Aynı şekilde benimkide son zamanlarda çok hızlı tüketim oluyor. Üstelik 60hz kullanıyorum. Ui8 gelsin bakalım düzelecek mi? Düzelmezse zaten sonraki telefonumun samsung olmayacağı açık ve net.
Galaxy S
ben de iphone bir telefona gecmeyi dusunuyorum devam ederse
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 8
Galaxy S
Ben önce Çinli honor ve magic 8 i bekleyeceğim. Olumlu yorumlar gelirse ona göre bakacağım. Tr de iphone a o kadar para verip enayi gibi hissetmek istemiyorum. 3 telefon parasını vergi adı altında alıyorlar.
teyyo
Active Level 9
Galaxy S
Ben 2 yıldır kullanıyorum. Aldım alalı bir kez bile iyi gittiğini görmedim.
Galaxy S
aldigim ilk zamanlarda -ki cok da zaman gecmedi henuz 1 yilini yeni doldurdu telefon- 8 saat falan gidiyordu rahat (acik ekran 8 saat)
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Eylül ayı güvenlik güncellemesi sonrası pil tüketimi biraz iyileşti gibi. Şuan yüzde 75 şarjım var, 2 saat ekran süresi almışım. İyi bence. Muhtemelen sizde bir sorun var. Yüklenen bir uygulama arka planda fazla şarj tüketiyor olabilir.
_ak24_
Active Level 7
Galaxy S
Ben de 1 yıl oldu alalı, şubat mart hariç hep ekran süresi ortalaması 5 saat falan , s23
Alyo
Active Level 3
Galaxy S
Ben 6.1 deyim sarj berbat 4 saat zor gidiyor
Galaxy S
ben 6.1deyken gayet guzel gidiyordu ama 7ye gectigimden beridir sikintilar birakmadi
0 Likes