cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s23 one ui 7 tarih degisikligi

(Topic created on: 03-21-2025 04:46 AM)
560 Views
sgndgzld31
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

arkadaşlar s23 1 nisan 14 mayis gosteriyodu bugun degismis 14 nisan 14 mayis olmus şaşırdık mi samsung

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy S
Cok takılıyorsunuz şu güncelleme olayına hiçbirşey değişmiyecek ONE UI 7 ahım şahım değiştiricek bir büyük değişiklik yok güncelleme gelince diyecekciniz bunun için mi bekledik diye

View solution in context

Solution
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
Katılıyorum bu arada, evet One UI performansı önemli ölçüde değişecek ama bu %100 olmayacak yani. One UI 8 veya 9 çıkınca tam kıvama gelir diye düşünüyorum. Bir güncelleme ile %100 bir değişim beklemek bence mantıklı değil.

View solution in context

Solution
_ak24_
Active Level 5
Galaxy S
Zaten s23 için nisanın 3 haftası diyordu diye hatırlıyorum, değişen bir şey yok neredeyse

View solution in context

Solution
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Galaxy S
Dostum burası reddit mi? Bu nasıl bi paylaşım.

View solution in context

Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
7 Nisan'da Geliyor Güncelleme

View solution in context

Solution
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Hayır, o hep 14 Nisan'dı. Hem de oradaki tarihler eski sayılır artık, guncelmiyiz.com'a aldırış etme

View solution in context

6 Comments
Solution
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy S
Cok takılıyorsunuz şu güncelleme olayına hiçbirşey değişmiyecek ONE UI 7 ahım şahım değiştiricek bir büyük değişiklik yok güncelleme gelince diyecekciniz bunun için mi bekledik diye
Solution
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
Katılıyorum bu arada, evet One UI performansı önemli ölçüde değişecek ama bu %100 olmayacak yani. One UI 8 veya 9 çıkınca tam kıvama gelir diye düşünüyorum. Bir güncelleme ile %100 bir değişim beklemek bence mantıklı değil.
Solution
_ak24_
Active Level 5
Galaxy S
Zaten s23 için nisanın 3 haftası diyordu diye hatırlıyorum, değişen bir şey yok neredeyse
Solution
emrahS24ULTRA
Active Level 8
Galaxy S
Dostum burası reddit mi? Bu nasıl bi paylaşım.
Solution
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
7 Nisan'da Geliyor Güncelleme
Solution
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Hayır, o hep 14 Nisan'dı. Hem de oradaki tarihler eski sayılır artık, guncelmiyiz.com'a aldırış etme