Original topic:

s23 fe mi? s24 fe mi?

(Topic created on: 07-20-2024 03:34 PM)
1833 Views
Emrreee
Active Level 1
Options
Galaxy S

Yeni bir telefon almak istiyorum fakat karar veremedim s 23 fe mi alsam yoksa s24 fe beklesem mi?

S23 fe çerçevesi kalın ek olarak s24 fe ekranı biraz daha büyüyor ve s23fe de ısınma ve pil sorunları çok fazla var gibi sizin öneriniz nedir? S24 fe beklemeye değer bir telefon mu?

19 Comments
Emrreee
Active Level 1
Galaxy S

muhtemelen öyle yapıcam umarım ekime kadar fiyatlar uçmaz

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnşaAllah 😊
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Bekle hem senin yararına olur her türlü fiyatı düşer s23fe nin
0 Likes
Emrreee
Active Level 1
Galaxy S

umarım düşer artmasından korkuyorum malum ekonomik şartlar zor.Artık taksit bile yapmıyorlar doğru düzgün.

0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Ayn ama eylülde tanitılacak tab s10 ile yani artacağını zanetmem zamlar temüzda ve aralıkta genelikla koyuluyor
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
s24 fe de s23 fe ile aynı kadere gidecek galiba. Geçen internette maket görsellerini görmüştüm ekran çerçeveleri yine berbattı. Tabi final halini yansıtmıyor da olabilir. Beklemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
0 Likes
Emrreee
Active Level 1
Galaxy S

evet o rezillik devam edecek gibi

0 Likes
GalaxyS23FE
Active Level 7
Galaxy S
S24fe s23fe kullanıyorum ısınmadan herkes şikayetçi
0 Likes
Emrreee
Active Level 1
Galaxy S

Telefondan genel olarak memnun  musun? Eksileri ve artıları neler? Aktif olarak s23fe kullanan bir olarak  almayada değer mi yoksa s24 fe mi beklemeli? Bir kullanıcı olarak yardımcı olursan sevinirim

0 Likes
GalaxyS23FE
Active Level 7
Galaxy S
S23fe 3-4 gün oldu alalı hiç memnun değilim xiomi övülmeye başladı bundan sonra onu denemeyi düşünüyorum