cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s23 depoloma sorunu

(Topic created on: 08-21-2024 07:36 AM)
189 Views
Mürdüm
Active Level 1
Options
Galaxy S

4 gün önce S23 aldım MediaMarkt'tan. A51'den geçmiştim. Her şey iyi gidiyordu ama depolama alanını **bleep** edene kadar. Depolama alanı kendi kendine artıyor. A51'de böyle bir şey yoktu. Sabah 50 GB kullanırken akşam 52 GB oldu, bir şey yüklemediğim halde. Böyle olursa 3 aya kalmadan depolama alanı dolacak.

Nasıl düzelecek? Sırf bu sorunlar yüzünden iPhone almak istiyordum.
10 Comments
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Otomatik uygulama ya da yazılım güncellemesi yapmadığına emin misiniz?
0 Likes
Mürdüm
Active Level 1
Galaxy S
yazilimi guncellemistim otomatik uygulama nedir bilmiyorum
0 Likes
thgnd
Active Level 7
Galaxy S
Marka **bleep** etmiyor ki sosyal medya uygulamaları **bleep** bile açsan arka arkaya onlarca şeyi sen donmadan izle diye indiriyor sadece onlar da değil bütün uygulamalar akıcılık için önbellegi şişiriyor. Bazen saçma seviyelere geliyor geçen 10 gb Instagram gördüm de şuan 2 olmuş.
0 Likes
Mürdüm
Active Level 1
Galaxy S
neden eski cihazimda olmuyodu ya da diger telefonlarda arkadaslarima sordum onlarda yokmus oyle bisey
0 Likes
user2736272
Active Level 6
Galaxy S
Merhabalar dostum, dediğin durum tüm telefon markaları için geçerli olan bi durumdur. İnternet tarayıcısı, sosyal medya her türlü internet harcayan programda önbellek dolar ama sakin ol 3 aya kalmadan depolaman dolmayacak... Ayarlar> Cihaz Bakımı> Otomatik Optimazsyon sekmesine gidip otomatik optimizasyonun açık olduğundan emin ol. Bu özellik belli aralıklarla gereksiz önbellek dosyalarını silip, cihazının en iyi verimlilikle çalışmasını sağlar. saygılar.
0 Likes
Mürdüm
Active Level 1
Galaxy S
kendiginden acikmis1724219489876.jpg
0 Likes
user2736272
Active Level 6
Galaxy S

Selamlar, evet bu özellik açıksa depolaman da ki gereksiz dosyaları cihaz kendisi temizler. Bende de bazen aynı durum oluyor. Cihaza kurulumu 4 gün önce yapmışsın hem, uygulamalara gelen güncellemeler vb şeylerde bi sürelik böyle bi artışa sebep olabilir. Cihaz "depolama alanı doldu" uyarısı vermediği sürece, gözle görülür performans olarak düşme olmaz. saygılar.

AEFSANE
Expert Level 4
Galaxy S
Kardeş sdmaid indirmeyi dene bir tarat belki yer açılır
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Kanka Böcek Yazılım Vede Girdiğin Uygulamaların Malesefki Sürekli Arkada İş Görüyor Olması Depolama Alanını Dolduruyor 🤘🤘😂😂
0 Likes