Original topic:

s23 Cihazım ses kısıtlıyor

(Topic created on: 4 weeks ago)
279 Views
blondeleopard
Active Level 2
Options
Galaxy S
samsung cihazımda bir ses önceliği (audio focus) sorunu yaşıyorum. youtube üzerinden müzik/video oynatırken instagram ya da herhangi bir uygulamaya geçtiğimde ses otomatik olarak kısılıyor (ducking).

soundassistant uygulamasında “çoklu ses” (multi sound) açık olmasına rağmen sorun devam ediyor. gelişmiş ayarlarda audio focus ile ilgili bir seçenek görünmüyor ya da erişilemiyor.

bu davranış bazı uygulamalar hiç ses çalmasa bile tetikleniyor. özellikle instagram’a geçişte belirgin.

bu durumun tamamen kapatılabileceği bir sistem ayarı var mı, yoksa one ui kaynaklı zorunlu bir sınırlama mı? çözüm veya öneri rica ediyorum

0 Likes
13 Comments
Galaxy S
Sound asistanın verilerini sil.
0 Likes
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy S
merhaba yorumunuz için teşekkür ederim,sorun sound assistant ile alakalı değil diye düşünüyorum çünkü bu dediğiniz yöntemi uyguladım fakat hiçbir şey değişmiyor sound assistant uygulaması olsa da olmasa da oneui zorunlu şekilde sesi kısıyor
0 Likes
Galaxy S
🤔
0 Likes
Galaxy S
Kablolu veya kablosuz kulaklık'lamı yapıyor telefon hoparlörü üzerindenmi yapıyor?
0 Likes
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy S
telefon hoparlörü ve tüm ses cihazlarında aynı durumu yaşıyorum
0 Likes
Galaxy S
Şunu kontrol et açıkmı?1776024198889.jpg
0 Likes
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy S
hayır açık değil sorunum yüksek ihtimalle yazılımsal ve oneui sisteminin kendisinde
0 Likes
Galaxy S
Bende ilk kez karşılaştım. Güvenlik güncelemessinden sonramı oldu bu sorun farkında farkındamısın onun?
0 Likes
blondeleopard
Active Level 2
Galaxy S
maalesef yeni oneui 7 güncellemesi ile geldi ve hala devam ediyor,güncellediğim için her konuda pişmanım maalesef ki geri dönmenin de bir yolu yok
0 Likes