- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
15 yıldır samsung kullanıcıyım; young, s3, note4, note8... Son 3 yıldır da s22 ultra kullanıyordum (en az 2 yıl daha kullanmak istiyordum), 1 hafta önce telefon bootloop'a girdi ve kapandı, bir daha açılmamak üzere. Yetkili servis anakart değişmek istedi ve absürt bir fiyat teklif etti. Problem işlemcideymiş, arızalanmış. Galerimi de yedeklememem benim hatam, yedeklemediğim için anakart değişimine onay vermedim. Telefon zaten çok ısınıyordu, onca samsung kullandım ama hiçbirinde böyle bir şey meydana gelmedi. Birçok foruma bakınca da dünya çapında bu modelde aynı arıza olmuş (özellikle belli bir güncellemeden sonra). Bu yüzden kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum. Benim şimdi ne yapmamı bekliyorlar? Tüm banka hesaplarım, e-devletim vs o telefona kayıtlıydı; giriş yapmak isteyince, onaylar o telefona gidiyor.. günlerce bunlarla uğraşacağım şimdi. Samsung'u çok sever(d)im ama bu problem ve arkasında durmamaları beni başka markalara itmeye başladı, ha elmaya gitmem ama diğer adı yaygınlaşanlara bakmaya başladım. s25 ultra hayalim de böylelikle suya düşmüş oldu, kesin bir şey diyemem ama almaktan korkar oldum, o kadar para bayıyoruz ve sonuç bu. Her 2 yılda 1 telefon değişmemizi bekler oldular sanırım. Fakat öyle bir dünya yok maalesef, minimum 5 yıl kullanırım ben telefonları.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
4 weeks ago in
Galaxy S