Original topic:

s22 lanetinden kurtuldum

(Topic created on: 02-23-2025 12:12 AM)
637 Views
3nterprise
Active Level 7
Options
Galaxy S

evet bugün o kutlu güne erişmenin şerefi içerisindeyim. Son zamanlar efsane güncellemelerle hayat vermeye çalıştıkları s22 nin suyunu sıka sıka kullandım. artıları eksikerinden fazla da olsa hafif kırık işlemci ve su gibi biten bi bataryayla birlikte iş hayatımı çıkmaza sokması beni baya sinir ediyodu. Millet git s24fe al pişman olmazsın dedi bende aynını yaptım. Foto çekmekte gözüm yok hatta çok fazla çekmem fakat hem işlemci hem de hızıyla baya baya etkiledi beni özellikle fp ürün oluşu da cabası bide samsung abi ui 7 yi çat diye getirse fena olmaz. Ben kurtuldum darısı diğer s22 kullanıcılarına. Kalın sağlıcakla 😄😄

13 Comments
QuantumBell
Active Level 4
Galaxy S
Ben de senin gibi yaptım. Hiç pişman değilim S24FE'den. 7 yıl güncelleme alacak.
QuantumBell
Active Level 4
Galaxy S
Var
3nterprise
Active Level 7
Galaxy S
abi ben iş hayatında baya aktif telefonla görüşme yapan biri olduğum için pil çok önemliydi. sabah full şarjla alıp iş yerine yaklaşık 1 saatte gittiğimde sadece müzik dinleyerek %20 şarjım gidiyodu. şu an şarjdan çıkaralı 2 saat oldu ya da olmadı 95 te kendisi o yüzden iyi geldi bana
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aldırış etme baya **bleep** vardır😂
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Fe diyorsun. S23 bile ondan daha iyi. S serisinden sasmayacaksin
QuantumBell
Active Level 4
Galaxy S
Dostum bir git S23'ün fiyatına bak sonra gel. Kupon indirimiyle S24FE'yi 23.980 civarında aldım. Hem S24FE de S serisinin bir modeli.
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
FE serileri S serisi içine girmez. O yuzden daha ucuza alıyorsun
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayırlı Olsun Diyelim 😄👏
KEREMC
Active Level 6
Galaxy S
22 ultra kullanıyordum 20.000 lik powerbank ile geziyordum rezil bir bataryası var 22 serisinin.