cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s21 fe uygulama bildirimleri sorunu ....

(Topic created on: 09-10-2023 06:00 PM)
238 Views
artiery2020
Active Level 3
Options
Galaxy S

değerli arkadaşlar bilen vs varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü hiçbir şekilde çaresini bulamadım aylardır böyle ...

cihaz sadece uygulamalarda ama tüm bildirimler vs herşey açıkken masanın üzerindeyken normal şekilde sesli bildirim yaparken birden bire kendi kendine sessiz bildirime geçiyor arama ve sms te sorun yok onlar hep sesli sorunsuz yani ama whatsapp ve instagram vs birden bire telefon masada diyelim sesli bildirim geliyor bir sonraki birden sessiz oluyor ve öyle devam ediyor kendi kendine yapıyor bunu durduk yere .... telefonu yeniden başlatıyorum olmuyor açıp kapatıyorum olmuyor taa ki tekrar kendi kendine birden düzelinceye kadar sessiz bildirim devam ediyor ama bir ara birden tekrar sesli oluyor ... karşılaşan ve sebebini bilen bulan varsa sevinirim ...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Samsung destek hattını arayın. Sorunu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

4 Comments
takcay
Active Level 6
Galaxy S
Şunu merak ettim. Mesela bildirim sessiz geldi diyelim siz bu bildirimi kilit ekranındayken görebiliyor musunuz? Yoksa sadece telefonu açtığınızda bildirim sonradan mı geliyor?
artiery2020
Active Level 3
Galaxy S

evet kilit ekranda yani geldiği anda  görüyorum sadece ses gidiyor birden bire

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Samsung destek hattını arayın. Sorunu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
artiery2020
Active Level 3
Galaxy S

yok onlar bişey yapamadı zaten bu tarz seylerden anlamıyorlar kalıp şeylerde sadece yardımcı olabiliyorlar