cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s21 fe performans düşüşü

(Topic created on: 08-03-2024 12:15 PM)
118 Views
emrn_ylmz
Active Level 4
Options
Galaxy S

image
2 ay önceye kadar 1400 olan skor şimdi yarı yarıya düştü ayrıca telefon çok ısınıyor performans düşüşleri yaşanıyor
90 fps pubg şuan 40 fps 
lütfen şu yeni android/one ui sürümlerini güzel entegre edin 
9 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
2 ay önceki sıcaklıkla suan ki bir mi? Entegre edilse birşey **bleep** etmez android google kalmış bir durum one uı ise samsungun

Sürekli cihazı pubgde yormak bile cihazı yoran bir işlem olduğu için performans azalacaktır
emrn_ylmz
Active Level 4
Galaxy S
evet bir dışarıda kullanmıyorum telefonu ev içi sıcaklık aynı
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Cihazı tamamen kapatıl yarım saat bırak ardından eline al cihazı aç ve yeniden test et sonuçlar düşükse güncelleme ile zaten pek artmaz bu saatten sonra donanımsal olarak zayıflamış demektir. Eğer sonuç artarsa cihazı sıcakken test etmişsin demektir
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende geçenlerde test yapmıştım. Hatta eski sonuçlarıma göre daha iyi geldi. Eğer telefon sıcakken test etmişsen doğru sonuç almamışsındır. O yüzden bataryanın full'e yakın ve telefonun serin olması doğru sonuç aldırır. Ben klima açıkken testler yapmıştım.
darkex
Active Level 10
Galaxy S
telefonu oyun için kullanmak çok ayrı bi kafa yapısı sanırım bende s24 var ben bile oynamıyorum isterse bilgisayar işlemcisi olsun gene oynamam bana göre yorar telefonu tabi zevk meselesi ama bence çok zorlamayın
emrn_ylmz
Active Level 4
Galaxy S
2 yıldır ilk defa böyle bi oyun oynuyorum arkadaş istedi diye indirdim birkaç maö attım daha geçen yıl da böyle olmuştu 60 altına düşmüyordu ilk 30 dk sabit 90 alıyordum şimdi tekrar yükledim ve hiç iç açıcı değil
0 Likes
darkex
Active Level 10
Galaxy S
sıcaklık ve güncellemeler falan derken maalesef :( geçmiş olsun
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy S
Benimki 1009 daha önceden 1020 idi
0 Likes
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bende de 700 küsûr bir skor çıkmıştı telefonu soğutup daha iyi bir ortamda denedim 1300'lere çıktı öyle yap.