Resolved! Solved

Original topic:

s20 fe rezilliği nerede ekran sorunu gunvelemesi

(Topic created on: 01-17-2021 05:30 PM)
1321 Views
ramazanE
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben yazmaktan bıktım nerede ekran sorunu dokunmatigigi güncelleme si ya artık gittikçe al at seviyesine geldim 15 günde bıktım bu telefondan çöp ten yani çöp  diyorum çünkü öle dokunmatik çalışmıyor donimsal kesin ama hala yazılım diyorlar ama çözüm yok modaratorler yok hata raporu gönder DİE saçma çvp lar yazmayın kaç tane gönderdim sayısını unuttum 15 gün gibi kısa Bi sürede paramızı iade edin yada alın bunları başka bir tel verin herkes şikayetçi herkes Bi tane i diyen yok fe serisi için toplayın yada çözün beceremeyecesinz böle çöpleri satmayın samsung a leke veriyor hemde 6 bin liralık bir çöp bana cvp verecekseniz alın bunu s20 verin üzeri ne ise vereyim kurtarın beni fe den acilll çözüm 

Resolved!
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
hata raporu atma sensör dokunmatik testi yap
0 Likes
ramazanE
Active Level 4
Galaxy S
kardeşim sen anladın galiba test yaparken ekran kayıt lar i var diyorum ya
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni konu oluşturdum ordan bakabilirsin
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Bende a71 var hiç bir sorunum yok pil sorunu falan kesinlikle yok ama biraz daha optimist olmasi gerek gunceleme hal olur
0 Likes
ramazanE
Active Level 4
Galaxy S
Ben sade ce s20 fe diyorum samsung da sorun var demiyorum sennin a 71 ne alaka boş yorum yapma
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
sorun yazılımsal mi öğrenmiş olursun
0 Likes
ramazanE
Active Level 4
Galaxy S
yaptım bazı yerleri çalışmıyor sol tarafta sorun yok her zaman orta ve sağ tarafta
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Sen ozamn samsung yetkili servise gitmen gerek
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
bence media marka görun hemide acilen götür en azindan media durum bildir kayıt okustursunlar
0 Likes
Oguzhan054
Active Level 4
Galaxy S

Oyunlarda 3 parmak kullanmaya kalktığım zmn ekran kendini şaşırıyor ne ypmayalıyım ?