Resolved! Solved

Original topic:

s20 fe rezilliği nerede ekran sorunu gunvelemesi

(Topic created on: 01-17-2021 05:30 PM)
1314 Views
ramazanE
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben yazmaktan bıktım nerede ekran sorunu dokunmatigigi güncelleme si ya artık gittikçe al at seviyesine geldim 15 günde bıktım bu telefondan çöp ten yani çöp  diyorum çünkü öle dokunmatik çalışmıyor donimsal kesin ama hala yazılım diyorlar ama çözüm yok modaratorler yok hata raporu gönder DİE saçma çvp lar yazmayın kaç tane gönderdim sayısını unuttum 15 gün gibi kısa Bi sürede paramızı iade edin yada alın bunları başka bir tel verin herkes şikayetçi herkes Bi tane i diyen yok fe serisi için toplayın yada çözün beceremeyecesinz böle çöpleri satmayın samsung a leke veriyor hemde 6 bin liralık bir çöp bana cvp verecekseniz alın bunu s20 verin üzeri ne ise vereyim kurtarın beni fe den acilll çözüm 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ramazanE,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
24 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
kardeşim sorun ne kısaca yazarmisin dokunmatik mi
ramazanE
Active Level 4
Galaxy S
evt dokunmatik telen yazarken bile kırdılar kendini günde en az 15 sefer kptip aciyom
0 Likes
ramazanE
Active Level 4
Galaxy S
aşırı şekilde ısınıyor batrya çöp 6 saat kullanamıyor um 15 gün oldu alali
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
hata dokunmatik/sensör rest
0 Likes
MeHmEt99