cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s20 fe 256 gb

(Topic created on: 12-02-2020 11:58 AM)
314 Views
Oguzhan054
Active Level 3
Options
Galaxy S

S20 fe cihazımda oyunlarda 30 fps alıyorum sebebi nedir ? 60 fps olması gerekmiyormu ?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Kesinlikle 60 FPS olman gerekiyor.Unutma "aşırı" gözüküyorsa 60 FPS "yüksek" gözüküyorsa 30 FPS "aşırı yüksek" gözüküyorsa 42 FPS alıyorsun demektir.Eğer 30 FPS gözüküyorsa donanımsal sorun olduğundan direk telefonu değiştirmeni öneririm(GRAFİK KALİTESİ "AKICI"DA OLAN DEĞERLERİ VERDİM,GRAFİK KALİTESİ ARTTIKÇA FPS DÜŞER.)

View solution in context

0 Likes
Solution
Oguzhan054
Active Level 3
Galaxy S
eyvallah kardesim ben güc tasarruf modunu oyuna girince devre dışı bırakıyo sanıyodum bırakmıyomus güc tassarufunu kapattm düzeldi .bi sorum daha var 60 fps almam icin 120 hz ekran modunu açmama gerek varmı ?

View solution in context

0 Likes
Solution
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Hayır,60 hz ile de 60 FPS alırsın.Ekran yenileme hızı ile bi ilgisi yok,inan sevindim sorunun çözülmesine dostum:)

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazda yazılımsal bir hata bulunmaktadır.
Bu hata bu ayki güncellemede duzelecektir.
Bazi Oyunlar Bazi cihazlarda Fps sınırlari bulunmakta.
Samsung Cihazlarinda malesef fps siniri var bazi oyunlar için.
Eğer oyun ayarlarında 60fps yoksa Oyun simdilik bu cihaz icin desteklemiyor ilerde desteği gelir.
Oguzhan054
Active Level 3
Galaxy S
kanka 30 fps i ben a50 dede alıyodum ya böyle bisey olmaz
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz yeni olduğu için hemen desteklemez.
Ilerde gelir.
Solution
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Kesinlikle 60 FPS olman gerekiyor.Unutma "aşırı" gözüküyorsa 60 FPS "yüksek" gözüküyorsa 30 FPS "aşırı yüksek" gözüküyorsa 42 FPS alıyorsun demektir.Eğer 30 FPS gözüküyorsa donanımsal sorun olduğundan direk telefonu değiştirmeni öneririm(GRAFİK KALİTESİ "AKICI"DA OLAN DEĞERLERİ VERDİM,GRAFİK KALİTESİ ARTTIKÇA FPS DÜŞER.)
0 Likes
Solution
Oguzhan054
Active Level 3
Galaxy S
eyvallah kardesim ben güc tasarruf modunu oyuna girince devre dışı bırakıyo sanıyodum bırakmıyomus güc tassarufunu kapattm düzeldi .bi sorum daha var 60 fps almam icin 120 hz ekran modunu açmama gerek varmı ?
0 Likes
Solution
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy S
Hayır,60 hz ile de 60 FPS alırsın.Ekran yenileme hızı ile bi ilgisi yok,inan sevindim sorunun çözülmesine dostum:)
0 Likes