cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s10+ pil ömrü

(Topic created on: 02-10-2021 04:59 PM)
276 Views
sabriars
Active Level 6
Options
Galaxy S

S10 plus kullanan arkadaşlar herşey normal değerinde iken güç tasarrufuna almadan ful dolu batarya ile bitene kadar ortalama kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz ve memnun musunuz telefondan? Son güncellemeden sonra olumlu ve olumsuz neler oldu telefonunuzda?

4 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Ben normal modda 7 saat 7 dk aldım ben eskiden 8.30 9 saat arası alıyordum ciddi bir azalma mevcuttur pilde yeni gelecek güncellemede düzelecek inşallah

ekran görüntüsünü fotoğraf atıyorum ama Chrome uygulaması var 1 saat %18 yedi bende güncellemeyi kaldırınca pil bakımında gözükmedi haberin olsun

Screenshot_20210208-222111_Device care_10101.jpg

sabriars
Active Level 6
Galaxy S
ayar oldum ya 5 5buçuk saat falan alıyorum kaldı ki pubg gibi zorlayacak oyunlarda oynamıyorum daha 3 3.5 aylık telefon yeni yani
kanarya17
Active Level 4
Galaxy S
güncellemeden sonra pil de haddinden fazla azalma mevcut bende s10plus kullanıcısıyım normalde full şarjda 15e düşene kadar maksimum 8 saat alıyordum şimdi 6 ile en baba 7
sabriars
Active Level 6
Galaxy S
güncellemeden önce de gece yatmadan şarj edip şarjdan çıkartıyorum telefonu sabah 8 gibi bir bakıyorum %96ya falan düşmüş telefon incelemelerine batarya testlerine bakiyorum youtube'ta adamlar gayet memnun anlatiyor