- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
son bir haftadır tabletimin sol üst köşesinde küçük bir kısmı algılamıyordu, bugün o kısım büyüdü. o kısımlara not alamıyorum. yazmıyor oraya. kalemi ekrana tutarken o yuvarlak var ya hani, işte o tuttuğum yeri değil de daha aşağısını gösteriyor.(fotoğrafta koyduğum boşluktan bahsediyorum, tabletten biraz yukarı tutunca çıkıyor.) bunu sağ köşede de far.k ettim. ne yapmam gerekiyor? tabletimin kılıfı ile ilgili bir sıkıntı yok, tableti de ağustos başı aldım. kalem hiç düşmedi, bir sıkıntı yok kendisinde.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-09-2025 11:51 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-09-2025 11:59 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2025 01:51 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-10-2025 02:35 AM in
Galaxy SMerhaba leclaiser_,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD