cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

"Ultra serisi" Artık kameralar değişmeli mi?

(Topic created on: 01-10-2025 12:13 AM)
372 Views
KediDostum
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

Değişen ne olmalı?

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Tasarımı hoş bence yani daha farklı ne olabilir ki çinli firmalara benzemekte lazım

View solution in context

Solution
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Kameralar haricinde yerleşim yeri de değişmeli A71 inde aynı hiç bir değişiklik yokki

View solution in context

Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Kamera Sensörleri 1 İnç Olsa Güzel Olur Diye Düşünüyorum 👍

View solution in context

Solution
Mehmet_gc
Active Level 1
Galaxy S
Kamera özellikleri çok güzel ama birkaç efekti olsa süper olur. Misal Android marketteki uygulamalar ile aynı telefonun aynı kamerasını yazılım sayesinde yüklenen program resimlerde ve videolarda süper efektler, renk değiştirmeler, video aksiyon film efektleri gibi şeyleri telefonun kendi kamera uygulaması yapsa süper olur. Bizde boşuna başka bilgi çalan güvensiz para tuzağı uygulama yüklememiş oluruz.

View solution in context

Solution
berkesait
Active Level 5
Galaxy S
Öncelikle tasarımı değişmeli 3 yıldır aynı ve telefonları amiral gemisi olduğu belli değil. Değişken diyafram, daha büyük sensör ve multi color spectrum gelmeli daha doğal renkler için. Sony sensörlerine geçilirse daha kaliteli sonuçlar verebilir ya da Samsung kendi ürettiği sensörleri güncellemeli. Zeiss işbirliği olabilir. Bir de 7 elementli lens

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
bence dış tasarım ve boyut değişmeli.Daha küçük ve daha yuvarlak köşeler.

View solution in context

Solution
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Tasarım değilde donanımın kesinlikle yenilenmesi lazım.

View solution in context

13 Comments
Solution
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Tasarımı hoş bence yani daha farklı ne olabilir ki çinli firmalara benzemekte lazım
Solution
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Kameralar haricinde yerleşim yeri de değişmeli A71 inde aynı hiç bir değişiklik yokki
Solution
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Kamera Sensörleri 1 İnç Olsa Güzel Olur Diye Düşünüyorum 👍
Solution
Mehmet_gc
Active Level 1
Galaxy S
Kamera özellikleri çok güzel ama birkaç efekti olsa süper olur. Misal Android marketteki uygulamalar ile aynı telefonun aynı kamerasını yazılım sayesinde yüklenen program resimlerde ve videolarda süper efektler, renk değiştirmeler, video aksiyon film efektleri gibi şeyleri telefonun kendi kamera uygulaması yapsa süper olur. Bizde boşuna başka bilgi çalan güvensiz para tuzağı uygulama yüklememiş oluruz.
Mehmet_gc
Active Level 1
Galaxy S
Basit sonradan yüklenen bşr uygulamanın telefonun kendi yazılımı olan kameradan daha iyi olması daha güzel efektler uygulaması yanlış bence. Yapay zeka destekli yaptılar kamerayı, bence yapay zeka ile foto çekerken resimde bambaşka çekim anında süper efektler uygulayabilmeli telefonun kendi kamerası
0 Likes
Solution
berkesait
Active Level 5
Galaxy S
Öncelikle tasarımı değişmeli 3 yıldır aynı ve telefonları amiral gemisi olduğu belli değil. Değişken diyafram, daha büyük sensör ve multi color spectrum gelmeli daha doğal renkler için. Sony sensörlerine geçilirse daha kaliteli sonuçlar verebilir ya da Samsung kendi ürettiği sensörleri güncellemeli. Zeiss işbirliği olabilir. Bir de 7 elementli lens
KediDostum
Expert Level 1
Galaxy S
Kademeli yükselen kamera olmalı. 500 zoom felan😁
0 Likes
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
bence dış tasarım ve boyut değişmeli.Daha küçük ve daha yuvarlak köşeler.
KediDostum
Expert Level 1
Galaxy S
Slim çıktı sizin dediğinizi karşılıyor sanırım