Original topic:

"Güncelleme Gelicek mi" git bak kardeşim

(Topic created on: 09-22-2025 07:28 PM)
280 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Şu forumu sırf güncelleme sormak için kullanan arkadaşlar, burada görüntü kirliliği oluşturmak yerine "Güncelmiyiz.com" dan istemediğiniz kadar cihazın güncelleme tarihini görebilirsiniz. Ayrıca UI 8'de ne geldi sorusunu bininci kez sormak yerine herhangi bir sosyal medya veya tarayıcıya bakın HERHANGİ bir yere yazsanız cevabınıza ulaşacaksınız

9 Comments
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Yav onuda geçtim üstad..nenzaman gekecek ne zaman gelecek..yav gelince gözükür işte guncellemenin ne zaman geleceğini bilmek sana nasıl bir artı katıyor ne gibi bir yararı var hala anlamıyorum ne oluyor yani geleceği tarihi bilmek . gelince telefon haber verir veya arada gir bak 😂😂resim paylas ondan iyi ya
Galaxy S
one ui hakkinda sadece benim hesaba baksalar bile yeterince bilgi sahibi olabilir bence
Galaxy S
Bu platformda gerçekten cok zavallı toplumsal kişilerle dolu gunceleme ile kafayı yemiş durumdalar adam sabah akşam gunceleme soruyor ya kardeşim yaz google ye güncelmiyiz.com adresine saten orada yazıyor tarihi günü
__S24FE__
Expert Level 5
Galaxy S
+katılıyorum 🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
+1
0 Likes
priv
Active Level 10
Galaxy S

Benim bildiğim, forum kültüründe konu önce aratılır, eğer cevap bulunamazsa konu açılır. Arama kısmına yazsa... zaten daha önce 500 kere konuşulduğunu görecek.

Galaxy S
forum kültüründe kaldırımı çekip atmak yok diye biliyorum
priv
Active Level 10
Galaxy S

O kısımları şahsen geçtim ben artık. Zira moderatörlerin görmezden geldiklerini far.kettim ve kullanıcıların buna müdahale etmesinin anlamsız olduğunu, "kraldan çok kralcı olmak" anlamına geldiğini düşündüm.

TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Sanane Kardeşim* O zamanda sen başka forma git
0 Likes