Original topic:

"Güle Güle Samsung"

(Topic created on: 07-01-2025 08:26 AM)
500 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaslar birisi elma veya çin mallarına geçeceği zaman neden kapınıyorsunuz? Geçmekte gayet haklı olmaları bir yana, hem objektif yorum yapmıyorsunuz(kamera telefonu istiyorum denip s22 lensli s25 demek gibi) hem de başka markaya geçirmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Haziran güncellemesinden sonra elimdeki cihazın S23 olduğunu bile anlayamıyorum siz nasıl hala bunca buga rağmen hala savunabiliyorsunuz bu markayı. Cihazımı çok seviyorum ama şunu iyi biliyorum sonraki cihazım Samsung olmayacak. Ölümüne savunduğum markanın gözümde hiç bir yeri kalmadı.

22 Comments
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Tüm markalar "her konuda en iyi" telefon yapmaya çalışıyor ancak bu imkansız. Oyun tarafında en iyi Asus, Kamera tarafında Xioami, en iyi Yazılım tarafında samsung gibi. Tabi bu türler bile o kadar geniş ki mesela sadece en iyi yazılım diye birşey de yok. Yıllarca hantallaşmadan stabil gitmesini istiyorsan Google, Her güncellemede ısınma yada batarya sorunları istemiyorsan Apple, Özelleştirme ve düzenleme İstiyorsan One UI. Kimseye Direkt "Samsung Alın!" Demek gerçekten saçma. Önemli olan ihtiyacı belirlemek ve ona göre cihaz belirlemek bu konuda haklısınız😊
Zafercan
Active Level 10
Galaxy S
Doğru. Dün mesela google'ın haziran güncellemesini yaptırdım. Isınmaya başladı cihaz
Galaxy S
haklısınız, ha şunu belirtelim ısınma ve batarya sorunları apple'da da mevcut, hatta arkadaşımın 15 prosu overheat ekranı almıştı ios18'de. burda lafım atıyorum samsunga tapanlara. o kadar buga rağmen hala çürük elma diye gezinen veya hala elindeki s24 bataryasının ip14 15'ten iyi olduğuna inananlara. eleman kamera telefonu istemiş s25+ öneriyor o kadar seçenek varken
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
En iyi yazalım? Samsung? 😅😂
0 Likes
Galaxy S
Hocam yazılım nasıl samsung en iyi ios en iyisi ve en stabili
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğim gibi yazılımı sadece bir türe ayırmak mantıksız. Özelleştirme alanında Samsung'un üstüne yok ve gecikme değeri çok az. One UI'ın sorunu güncelleme sonrası ısınma yada performans gibi sorunlar çıarması ama yazılım tarafında yetkin bilgiye sahip olduğum için gerekli adımlarla bu sorunları üstesinden gelebiliyorum. Çok fazla sıkıntılı ve custom rom kurdum ama hiç ısınma ve batarya sorunu çekmedim. IOS stabil ama özelleştirme, açık kaynak ve 3.parti desteği az. Bu yüzden bana göre en iyisi One UI, özelleştirme sizin için önmeli değilse ve yazılım bilginiz yoksa IOS tercih etmeniz normal, kişilerin ihtiyaçları ve zevkleri farklı olduğu için tercihleri de farklı olması normal😊
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 5
Galaxy S
Açık kaynaklı bi yazılım olması, custom rom falan atabilmen onu en iyi yazılım asla yapmaz ama sen bilirsin tabi 😅 😂

Durum sadece şu; açık kaynaklı bi yazılım olması senin hoşuna gidiyor. Ve sanırım "benim en beğendiğim yazılım" diye cümleyi kurman daha doğru olurdu..
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef bir süredir hiçbir yenilik yapılmıyor. Normalde Samsung denince akıllara inovasyon gelirken nasıl bu markayı bu hale getirdiler anlamıyorum. Sizin yaşadiğınız sorun sanırın geçen sefer One UI 7'den önce yaptıkları gibi. Önce batarya sağlığını düşürüyorlar sonrasında güncelleme gelince daha iyi olmuş dedirtmek için. Bu yüzden Beta 1'e direkt geçmiştim. Şuan One UI8 Alpha sürümünde bile pil neredeyse 1 günü çıkartabiliyor. Yüksek ihtimalle cihazın One UI 8'i alınca bu sorunlar çözülecektir.
Galaxy S
hiç sanmıyorum. redditte 7 8 saat alanlar nasıl alıyor bilmiyorum %100 ile 5.5 saat zor alınıyor
0 Likes